Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i fajnie się zapowiada ten 2022. Ogarnie się backloga przez święta i w 2022 wjedzie z czystym kontem pochłaniając perełki z Game Passa. :xboss: 

Opublikowano
14 godzin temu, Intotherain napisał:

Czy wy tez macie ten błąd z fireteam elite ze nie szuka wam graczy?

Wczoraj włączyłem w chmurze i też miałem problem z dołączeniem do jakijekolwiek gry. Masz grę na dysku? Bo myślałem już, że to przez chmurę tak się dzieje.

Opublikowano

Dziś sciąglem Mortal Kombat 11 z XGP, a że dawno nie pykałem w żadne bijatyki to mówię sprawdzę gierkę... 

I mam taki problem otóż tryb FABULARNY mi nie działa. Mam go cały czas zaznaczony na czerwono i nie można go włączyć. 

Czy gra dodana do XGPU to pełna wersja gry czy to po prostu jakiś błąd? 

Opublikowano
W dniu 15.12.2021 o 10:32, Czoperrr napisał:

Kto wbija calaka w Psim Patrolu?

Pewnie Ty, bo po pocisku od LiŚcia w CW sprawdziłem Twój profil i faktycznie coś masz pociąg do szybkich calaków :yao:

• Haha 1
Opublikowano
39 minut temu, maxoffe napisał:

Dziś sciąglem Mortal Kombat 11 z XGP, a że dawno nie pykałem w żadne bijatyki to mówię sprawdzę gierkę... 

I mam taki problem otóż tryb FABULARNY mi nie działa. Mam go cały czas zaznaczony na czerwono i nie można go włączyć. 

Czy gra dodana do XGPU to pełna wersja gry czy to po prostu jakiś błąd? 

Zobaczyłem dodatki do tej gry i wydaje mi się, że ten tryb fabularny to trzeba kupić. Tam jest ostateczna edycja, co zawiera następstwa i plus dwa zestawy kombat pack z postaciami za 86 zł na promocji i jest do dziś. 

Opublikowano (edytowane)

https://www.gamerevolution.com/guides/667549-mortal-kombat-11-story-mode-unavailable-xbox-xs

Cytat

The Mortal Kombat 11 Story Mode will be unavailable if you haven't downloaded and installed the content pack. You'll need to manage your game add-ons to make sure it's installed properly. If nothing else, uninstall the game, then choose to reinstall everything all at once. That should fix the problem.

Edytowane przez dee
  • Dzięki 1
Opublikowano
4 godziny temu, Czoperrr napisał:

Mega słabo jeśli wrzucili do GPU jakiegoś kastrata bez trybu fabularnego. 

XD 

Nawet gdyby to była prawda, tryb story to zwykła pierdoła na dwie godziny. 

Esencją MK11 jest  VS Online.