Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Pytanie co do gry nie najnowszej. Czy Recore jest aż tak złe? Warto zagrać?

I'm Not Sure GIFs | Tenor

Gra ma fajny pomysł i niezły gameplay, ale jednocześnie jest okropnie zabugowana i powtarzalna, Takie 6/10, można zagrać, ale w tylko w ostateczności

• Plusik 1
Opublikowano
24 minuty temu, Czoperrr napisał:

Pytanie co do gry nie najnowszej. Czy Recore jest aż tak złe? Warto zagrać?

Dla mnie ta gra to pomyłka. Próbowałem ale szybko się odbiłem. Może na początku tamtej generacji można było się poświęcić ale teraz nie widzę sensu kiedy jest tyle dobrych gier.

Opublikowano

Niech ktoś proszę mi podpowie, czy da się współdzielić GPU również na PC do grania w chmurze? 

U syna na PC zalogowałem się w Store na swoje konto, w aplikacji Xbox na syna, przechodzę do gier w chmurze, mam ikonę "graj", uruchamiam i klops, nic nie działa. Dość wymowny jest jednak komunikat, że w Store jest zalogowany inny użytkownik.

W ustawieniach mojego głównego konta dzieciaki są jako członkowie rodziny, więc powinno trybić. Czyżby GPU z PC nie miał takich możliwości jak konsola?

Opublikowano

Usuńcie to już w chuj tego iksboks lajwa spensor, ja pierdolę, przecież to gorszy szrot od takiego PS+ nawet. Wystarczy gamepass i tyle.

Opublikowano (edytowane)

Znam gościa co kupuje doładowania golda w żabce za normalną katalogową cenę, póki taki proceder będzie miał miejsce póty gold pewnie będzie miał się dobrze.

Edytowane przez TidesX
Opublikowano

Weird West to się zapowiada kolejny cichy hit. Nic o grze jeszcze niedawno nie wiedziałem, ostatnio troche poczytałem, pooglądałem i kurde, chcę tego :D

Nie przeszkadza mi ta obsuwa, bo gier mam pod korek do zaliczenia, ale czekam mocno

Opublikowano

Dopiero co sie skończyła jedna promocja na GPUltimate a tu kolejna. Kupić GP na 3msc na PC za 4zł, potem miesiac GPultimate za kolejne 4zł, zlutować i mamy 4msc GPUltimate za 8zł. Spencer ty wariacie :banderas: