Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Czy ja wiem. Trailer wyglądał fajnie, ale focus nie wydało chyba żadnej gry aaa. Dla mnie to są zakamuflowane aa

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Pewnie wjedzie Mass Effect: Legendary Edition

Opublikowano

Gry EA będą na 100%, więc nawet nie wymieniałem. Takie "lost in random" też zobaczymy od koniec roku.

Opublikowano

A co sie stało z Crusader Kings 3 miało wyjsć w 2021 na xa a gdzies go wciągło tak jak Crimson Desert.

Opublikowano

Gry EA wpadają w ciągu roku od premiery do XGP.

Obstawiam grę/gry od Sega lub WB którzy bardzo polubili XGP.

Opublikowano
1 godzinę temu, creatinfreak napisał:

Evil west nie jest potwierdzony, że będzie w gp? Coś mi się wydaje, że kowboje będą.

Weird west bedzie w gp

Opublikowano
9 godzin temu, 20inchDT napisał:

Weird west bedzie w gp

Też się na to złapałem. Strasznie dużo tych Hard West, Evil West, Weird West :teehee: Na tego drugiego nawet bym się nie obraził.

Opublikowano
5 hours ago, Paolo de Vesir said:

Phil, co ciekawego czeka nas w styczniu 2022? :)

Mam nadzieję, że w styczniu nic nie wrzucą bo muszę nadrabiać pozostałe wrzutki :)

Opublikowano

Nowy rok, stare problemy :usmiech: Jak dla mnie w styczniu i lutym moga wrzucac odpady i zachowac kase na cos glosniejszego day one. Teraz mam w co grac, a w lutym elden ring :banderas:

Opublikowano

Kiedy ma być nowa lista? We wtorki czy w czwartki zapodawali?

Opublikowano

polecam mieć na roku Gorogoa, bo z tego co pamiętam gra swego czasu zdobyła trochę nagród.

Opublikowano

Gorogoa fajny tytuł, ale najlepiej go się jednak ogrywa na jakimś tablecie czy innym ekranie z dotykowym sterowaniem. Granie w to na konsoli to trochę xD

Ale takie The Pedestrian i Olija - ciekawe indyczki do sprawdzenia.

Opublikowano

Nie słyszałem o zadnej, ale oceny mają ładne. W olija na pewno zagram.

Opublikowano

No niby pod koniec roku była kleska dobrobytu ale jednak człowiek chciałby dalej być bombardowany sztosami. To dzis o 15?

Opublikowano

Gorogoa, Olija, The Pedestrian, Embr, Mass Effect Legendary Edition, Outer Wilds, Spelunky 2, and The Anacrusis are coming soon to Xbox Game Pass.

Spelunky i Mass Effect fajno

Opublikowano

mass effect i spelunky 2? fuck yeah :asax: No i outer wilds wraca - tym razem zagram, bo ludzie wszedzie hajpuja xd

Opublikowano

No właśnie miałem pytać bo kojarzę że było już. ME fajnie wiedziałem żeby nie brać za hajsy tylko kiedy w to zagrać xD 

Opublikowano

Pięknie się ten rok rozpoczyna. Spelunky 2 ściągnę w pierwszej kolejności bo celuje w zakup na steam. Jedynka na vicie była grana.

Opublikowano

A tydzień temu Masz Effect leżał już w koszyku. :obama:

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

No właśnie miałem pytać bo kojarzę że było już. ME fajnie wiedziałem żeby nie brać za hajsy tylko kiedy w to zagrać xD 

To że trafi to była wiadomka, ale myślałem, że po roku, a tu chyba po 6msc wpadło

Gry EA - wait for gamepass :nosacz3: