Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Z tym Warnerem to pewnie zapowiedź Gotham Knights w Gamepass, ale jakby to jednak było Lego Star Wars Skywalker Saga to ucieszyłbym się jeszcze bardziej.

Edit: 2K też ich oznaczyło :O

Edytowane przez funditto

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
23 minuty temu, 20inchDT napisał:

:philosoraptor:

ostatnio jest sporo transferów na linii WB i MS 

Ubi+ jak napisał kolega wyżej kupić raz 1-2 lata na krótko ich abonament żeby pograć w gierki, tak jak robiło sporo osób z EA Play, czasami pewnie coś wpadnie do GP. Dopiero początek roku a Spencer nawet na chwilę nie przerwał salwy z atomówek  :banderas:

Opublikowano

Ja pierdolę, zero litości, jak nie Ubi+ to jeszcze Warner. Kurwa, w tym MS to nikt nie jest w stanie powstrzymać, tyle gier za marne grosze i jak tu nie mieć XSX od premiery? Chyba tylko frajer tak myśli. Nie pamiętam kiedy był to taki najlepszy czas dla graczy. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dziękujemy Panie Spencer.

comment_1640451975IJkUiZOGTJvi0o4YTPGPyY,w400.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że prezydent stanów zjednoczonych Polski Max Kolonko wyda nakaz aresztowania Phila, bo to co robi jest nielegalne. Kiedy ja mam przejść te gry jak mam ciągle po 20 zainstalowanych

Opublikowano

Na trzy tygodnie wsiąknąłem w Valheim (serduszko dla tego indyka, jak można mówić o grach z duszą to ta ma ich pięć) na PC, ale chyba pora przeprosić się z konsolą. Szykuje się dobry rok dla Xboxa.

Opublikowano

Przecież tej gry nie ma w GP, albo źle szukam.

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Przecież tej gry nie ma w GP, albo źle szukam.

Valheim jest tylko na steam, to była taka odskocznia od konsoli.

Opublikowano

Kiedy dadzą ten efekt masy? Miał być dzisiaj.

Opublikowano

No godziny nie podali, a bym se pyknął przy święcie, jak tradycja nakazuje.

Opublikowano

Moze o 19. Ktos sprawdzal w apce pc? Tam zazwyczaj licznik jest.

Opublikowano

W apce EA Desktop jest takie coś:

image.png.064e8589e6fb0c410d7fde07ce175a18.png

Opublikowano

Ten ME to serio waży tylko 22 gb niecałe? Myślałem, że będzie coś koło 60 gb jak to trylogia. 

Opublikowano

kolejna gra która wyląduje w Game Passie w dzień premiery 1 marca 2022. Far: Changing Tides, kontynuacja dobrze ocenianego Far: Lone Sails.

Opublikowano

Dla mnie highlightem drugiej polowy tego miecha bedzie nobody i windjammers 2.

Opublikowano

O to to, Windajmmers 2 to jedna z bardziej oczekiwanych przez mnie gier w ogóle. Jedynka męczona na MAME i potem na Switchu. Swietna gra pod lokalne multi i piwo.

Opublikowano

czas wygooglować to windjammers bo nigdy o tym nie słyszałem

wygląda zajebiście :obama: