Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z tym Warnerem to pewnie zapowiedź Gotham Knights w Gamepass, ale jakby to jednak było Lego Star Wars Skywalker Saga to ucieszyłbym się jeszcze bardziej.

Edit: 2K też ich oznaczyło :O

Edytowane przez funditto
Opublikowano
23 minuty temu, 20inchDT napisał:

:philosoraptor:

ostatnio jest sporo transferów na linii WB i MS 

Ubi+ jak napisał kolega wyżej kupić raz 1-2 lata na krótko ich abonament żeby pograć w gierki, tak jak robiło sporo osób z EA Play, czasami pewnie coś wpadnie do GP. Dopiero początek roku a Spencer nawet na chwilę nie przerwał salwy z atomówek  :banderas:

Opublikowano

Ja pierdolę, zero litości, jak nie Ubi+ to jeszcze Warner. Kurwa, w tym MS to nikt nie jest w stanie powstrzymać, tyle gier za marne grosze i jak tu nie mieć XSX od premiery? Chyba tylko frajer tak myśli. Nie pamiętam kiedy był to taki najlepszy czas dla graczy. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że prezydent stanów zjednoczonych Polski Max Kolonko wyda nakaz aresztowania Phila, bo to co robi jest nielegalne. Kiedy ja mam przejść te gry jak mam ciągle po 20 zainstalowanych

Opublikowano

Na trzy tygodnie wsiąknąłem w Valheim (serduszko dla tego indyka, jak można mówić o grach z duszą to ta ma ich pięć) na PC, ale chyba pora przeprosić się z konsolą. Szykuje się dobry rok dla Xboxa.

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Przecież tej gry nie ma w GP, albo źle szukam.

Valheim jest tylko na steam, to była taka odskocznia od konsoli.

Opublikowano

kolejna gra która wyląduje w Game Passie w dzień premiery 1 marca 2022. Far: Changing Tides, kontynuacja dobrze ocenianego Far: Lone Sails.