Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie kojarzę :lapka:

u mnie gierka wzbudza skojarzenia z konstrukcjami z klocków LEGO z których nigdy tak naprawdę nie wyrosłem, a gierka w której będę mógł swobodnie konstruować niszczycielskie maszyny oblężnicze wygląda jak spełnienie moich marzeń.

Opublikowano

Gra od premiery dostępna jest w Passie na Pc, a 29 marca wyjdzie wersja konsolowa. 

Na tym materiale widać że twórcy włożyli trochę pracy w przystosowaniu tej typowo pecetowej produkcji do grania na padzie, za co szacun

• Plusik 2
Opublikowano
1 hour ago, Gregorius said:

Świetna gra jak wszystko od Paradoxu.Polecam bardzo, choć konsumuje bardzo dużo czasu, jak to na grand strategy przystało.

Ja usunąłem z dysku EU4, bo dosłownie grałem po 8 godzin dziennie... Ponad 800 godzin od lipca, a dalej jestem początkującym w tej grze. To już podchodziło pod uzależnienie. A co do CK3 to czekam na dodatek. Chyba jakoś w lutym ma być.

Opublikowano

podsumowanie game passowej oferty

Zdjęcie

co mnie zaskoczyło, to to że ponad połowa z 476 gier ma średnią powyżej 80+ na metacritic.

Opublikowano (edytowane)

Po dodaniu katalogu ActiBliz w przyszłym roku będzie lekko 600-700 gier w GPU do końca 2023 bo więcej gier dodają niż ich usuwają. A co do katalogu gier, to od samego początku ogólna selekcja idzie w górę, więc nie dziwi tak duży odsetek dobrze ocenianych gier.

Ciekawe ile jest gier w podstawowej wersji GP.

Edytowane przez SnoD
Opublikowano (edytowane)

W materiałach reklamowych ciągle używają "Zanurz się w bibliotece ponad 100 wysokiej jakości gier". Rozumiem, że 100 to ładna liczba, ale prawie 500 robi wrażenie, dziwne, że tego nie zmienią. Chyba, że czekają aż będzie okrągły 1000.

Edytowane przez A_Bogush