Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, Masorz napisał:

Muszę w końcu The Medium odpalić

To jedna z tych rzeczy z Game Passa ze statusem "koniecznie". Wchodzi jak masełko, nie jest jakaś bardzo długa, klimacik dostarcza.

• Dzięki 1
Opublikowano
3 LUTEGO
Contrast 
Dreamscaper 
Telling Lies

10 LUTEGO
Besiege (Game Preview)
CrossfireX 
Edge of Eternity 
Skul: The Hero Slayer 
The Last Kids on Earth and the Staff of Doom 

14 LUTEGO
Ark: Ultimate Survivor Edition 
Infernax 
Opublikowano
W dniu 1.02.2022 o 14:47, Gregorius napisał:

Telling Lies na pewno będzie grane.Po pierwsze Annapurna, a po drugie wygląda mi na sztosa pokroju Her Story = biorę w ciemno.Jaranko.

Wyjątkowy pomysł i w sumie dobrze wykonany, chociaż nie każdemu to spasi, zwłaszcza na konsoli. Mimo wszystko granie w to polega na wyszukiwaniu jakiegoś słowa i oglądaniu (i przewijaniu!) filmików jak ludzie gadają. Dla mnie było to bardzo nudne na TV i padzie, lepiej pasuje pod peceta czy ekran dotykowy, nie wiem, bardziej się czujesz jakbyś faktycznie podglądał czyjeś rozmowy.

• Plusik 1
Opublikowano

na szczęście gra jest też w game passie na PC i w chmurze (gdzie chyba można grać używając ekranu dotykowego) więc każdy może grać jak mu wygodnie :lapka:

• Plusik 1
Opublikowano
7 godzin temu, ogqozo napisał:

Wyjątkowy pomysł i w sumie dobrze wykonany, chociaż nie każdemu to spasi, zwłaszcza na konsoli. Mimo wszystko granie w to polega na wyszukiwaniu jakiegoś słowa i oglądaniu (i przewijaniu!) filmików jak ludzie gadają. Dla mnie było to bardzo nudne na TV i padzie, lepiej pasuje pod peceta czy ekran dotykowy, nie wiem, bardziej się czujesz jakbyś faktycznie podglądał czyjeś rozmowy.

Mi bardzo siadło Her Story właśnie ze wzgledu na ten specyficzny gameplay, i układanie puzzli w całość ze skrawków wypowiedzi. I tak zgodzę się,że na pc będzie chyba wygodniej bo w HS trzeba było przeciągać poszczególne klatki tworząc cały film, co na padzie może być uciążliwe.Na szczęście mam też i pc do grania, także wybiorę optymalną wersję dla siebie.

Opublikowano

Danganropa - elegacka visual novel, jednak po zakończeniu już nie chce mi się robić pozostałych achivementów. 

Dreamscaper - bardzo fajny rogal. Pierwsza lokacja skokarzyła mi się z Postal 1, ale więcej tych gier nic nie łączy :notbad:

Opublikowano

Danganronpa to moje pierwsze Visual novel no i gierka sztosik. Fabularnie trzyma od początku do samego końca i jest bardzo miłe zaskoczony. Są też dwa zakończenia, tak jakby.

Później odblokowuje się tryb życia w szkole czy coś takiego, ale myślę, że po przejściu gry można odłożyć na półkę. 

Opublikowano

Pytanie odnośnie GP i PC czy jak kupię dodatek do gry to rozumiem, że musi to być z MS store i jak gra wyleci to dodatek mi zostaje, ale musiałbym grę również z MS store kupić by móc dalej grać?

Opublikowano
3 minuty temu, Sedrak napisał:

musiałbym grę również z MS store kupić

Albo na płycie, ale tak - dobrze kombinujesz. Wszystko co kupisz cyfrowo przypisuje Ci się do konta i nie przepada, także jeśli dokupujesz sobie samo DLC, a gra wyleci z GP to wystarczy znów zdobyć podstawkę (cyfrowo, fizycznie, bez znaczenia) i będziesz miał dostęp do zakupionych wcześniej dodatków.

• Lubię! 1
Opublikowano

Dzięki wielkie! Właśnie dodatek do CK3 wleciał i mam dylemat czy nie kupić. Rzadko robię tam zakupy orientujesz się jak cenowo ich sklep wypada? Lepiej taka kombinacje zrobic czy finalnie np. Na steam czy innej enebie wyjdzie taniej?

Wysłane z mojego DN2103 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Porównuj różne opcje i finalnie kupuj tam, gdzie jest najtaniej. Sklep MS to w sumie normalny sklep a nie keyshop i ceny będą takie, jakie narzucili sobie twórcy gierki, natomiast eneby i inne takie sprzedają kody na cyfrowe gierki, które przeważnie (ale nie zawsze) pozwalają zaoszczędzić trochę grosza.

• Dzięki 1