Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Jest tyle fajnych tytułów multiplatformowych, a wrzucają jakieś barachło. Już wolałbym by wróciły gry, które kiedyś wypadły, nie mając Xboxa ich nie ograłem.

Opublikowano

Nędzne gry XD  Ehhh jak ja kocham taki nędzny rzut. Gierka na 100h albo i więcej. Prosze takie ochłapy co miesiąc. 

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

z rzutu lutowego skończyłem tylko telling lies ale zacna gierka. Polecam. A ja piszę jako użytkownik game pass Ultimate - i co miesiąc jest coś zacnego czasem dla wszystkich czasem dla pc /konsole. 

Opublikowano

Nie popisali się z lutym, ale ja osobiście potrzebuję takich miesięcy. Mam już i tak dużą kolejkę gier na konsoli.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Lubię indory blantman, ale ty potrafisz grać w tak agrywalne gry, że aż wzbudza to we mnie swojego rodzaju podziw.

na przykład :D ? Telling lies spodoba się tym co grali i podobał się Her Story. Ten sam typ szukania poszlak na filmach.  A ostatnio ogrywam mega gierkę na steam Wildermyth lepsza od tych gierek AAA 

Opublikowano
10 minut temu, blantman napisał:

na przykład :D ? Telling lies spodoba się tym co grali i podobał się Her Story. Ten sam typ szukania poszlak na filmach.  A ostatnio ogrywam mega gierkę na steam Wildermyth lepsza od tych gierek AAA 

Niewątpię, że to fajne gry, ale wyglądają na opór agrywalne - unpacking, her story, "gameplay" tego telling lies. Nie pisałem tego zaczepnie, bo to piękna cecha widzieć perły tam gdzie inni widzą gry z komórek. No, ale mi takie rzuty jak w tym miesiącu nie robią, bo co z tego, że Warhammer ma wysoką średnią jak umieszczone jest w uniwersum które w ogóle mnie nie kręci.

Opublikowano

Szkoda, że xbox nie pozwala na wypuszczanie gier tylko keyboard+mouse :smutas: Ja bym pograł w tego warhammera.

Opublikowano

ten sklep xboxa to najlepszy insajder, wszystko wycieka przed streamem xd

Opublikowano

Niektórym to się w dupach poprzewracało od tego dobrobytu w GP. Jak nie macie, czy nie potraficie sobie zorganizować czasu na granie, to i jak gry będą 5 lat w GP, to będziecie narzekać.

Mniej czasu na forum i w CW, a więcej przy konsoli.

Cyber w GP? Fajnie, jeszcze tylko +10h na dobę proszę Pan Spencer.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

no jeśli już wpadnie to na pewno będzie to wersja nextgenowa

Opublikowano
Just now, Michał102 said:

Ale to ma być razem z paczem, czy jeszcze bug edition z past genów? 

Tak czy owak fajnie, bo właśnie miałem kupować :)

Patch jest za free - smart delivery. Jeśli wpadnie do usługi to będzie razem z patchem. To wciąż plotki, ale byłoby fajnie bo nie będę musiał płyty wrzucać do konsoli.

Opublikowano

Grę już ponoć wyświetla, że jest zoptymalizowana i dzisiaj jest specjalny stream.

Opublikowano

podobno ten Cyberpunk w Game Passie to jakiś błąd sklepie.

Gra dostanie dzisiaj nextegnowego patcha i 5 godzinnego triala

Opublikowano
5 minutes ago, ASX said:

podobno ten Cyberpunk w Game Passie to jakiś błąd sklepie.

Gra dostanie dzisiaj nextegnowego patcha i 5 godzinnego triala

Być może będzie to 5 godzinny trial dla wszystkich, a pełna gra dla abonentów GPU.

Opublikowano

Mnie tam się nic nie ściąga, podejrzewam, że dopiero po 16 to ruszy. 

Opublikowano

Ja bym poczekał na jakąś analizę gry po patch.

Opublikowano
11 minut temu, Lord Protector napisał:

Patch już jest. 

Nie ma, to lipne info było.