Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

No świetny pomysł. Nie mamy gier to zapłaćmy za czasowego exa, bo paolo lepiej się poczuje gdyby gra nie była multiplatformą. Albo słabo trolujesz, albo nie jestes w stanie zrozumieć prostej rzeczy. Nie wiem co jest gorsze.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Paolo przestań już z tym trajhardem. Co Ci po tym jakby dzisiaj MS wydał np. Starfield czy FM skoro Ty tego nawet na tym swoim nędznym XONE nie odpalisz.

Opublikowano

W chmurze albo na PC ogra. Ale serio Paolo nie wyspałeś się dzisiaj jak widać bo gdzie nie wejdę coś ci nie pasuje.

Opublikowano
4 minuty temu, SnoD napisał:

Paolo przestań już z tym trajhardem. Co Ci po tym jakby dzisiaj MS wydał np. Starfield czy FM skoro Ty tego nawet na tym swoim nędznym XONE nie odpalisz.

Odpalę na PC albo kupię sobie Seriesa. 

Opublikowano

No chyba kiepski ten PC jak ciuła pół roku na XSS.

Opublikowano

Przeszedłem ostatnio w (prawie) jeden dzień taką giereczkę i zrecenzowałem. Recka 6 minut, proponuję nie ominąć tej gierki, fajna wrzuta do GP.

Opublikowano

Death's Door bardzo fajny indor polecam. Devolver w sumie wymiata jeśli chodzi o wydawanie jakościowych indorów.

Opublikowano

Ja kupiłem Death's Door zanim weszło do GP i narazie nie mogę zmusić się żeby grać dalej. Coś mi nie pykło.

Opublikowano

We mnie chęć do dalszego grania zabił niski klatkarz (30 na XOS) oraz mocno poząbkowany obraz. Sorki, ale nie wyciągnać 1080p/60 w takiej grze to jakiś żart. :/ 

a szkoda, bo vibe Zeldy jest naprawdę niczego sobie. Ba, aż pomyślałem, że z przyjemnością ograłbym jakąś klasyczną część w podobnej konwencji.

Opublikowano

Mi się ta gra w ogóle nie podobała po trailerach. Sprawdzę za jakiś czas skoro "za friko" w gp dali.

Opublikowano

mnie też Death's Door na razie nie porwało, ale dam jej jeszcze szansę

Opublikowano

U mnie weszło w sumie bez trudu. Fajna gra ale też nie rozumiem zachwytów. 

Opublikowano

Tydzień temu skończyłem Death's Door no dobra gierka ale żaden Mesjasz jak niektórzy piszą, naciągane 8-/10 a kupowałem chwile po premierze, ciężko było się zmusić do grania ale za 3x pykło i przyjemnie spędzone 12h.

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Death's Door? Jeden z fajniejszych indyczyn minionego roku.

Opublikowano

Jprd 30 klatek w 2022 roku Pańskim? 

Przecież to powinno być karane z urzędu na równi z pedofilią.

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy na XSS/XSX 60 klatek?

+ wysoka rozdzielczość, obraz żyleta. Jak na XOS jest 30 FPS, to trochę beka z dewelopera.