Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajne gierki chyba dla każdego coś się znajdzie, bo jest i gra AAA jak Guardiansi, są nietuzinkowe indyki jak FAR Changing Tides i Kentucky Router Zero o których słyszałem dużo dobrego, a  ci którzy wciąż nie mają konsol nowej generacji będą mogli odpalić Flight Simulatora

Godzinę temu, dee napisał:

Te strażniki to dobre są jak nie znam się na superbohaterach, komiksach i innych kompromitujących zajawkach dla dzieci? :obama:

ZA-JE-BIS-TE :banderas:
Komiksów o nich nie znam, bo za moich czasów ich nie było w Polsce, filmy Marvela raczej mnie drażnią, Strażników znam tylko z pierwszego kinowego obrazu (nawet spoko), ale gierką jestem zachwycony.
Największa w tym zasługa fenomenalnie przedstawionych i zdubbingowanych bohaterów (oczywiście po angielsku), ich relacje, idealnie dostarczanie kolejnych linijek tekstu, naturalność w ich zachowaniach - granie w ten tytuł to jak spędzanie czasu z bandą zajebistych ziomeczków :wub:

• Plusik 1

Świetna oferta ze względu na Strażników Galaktyki. W końcu jakaś pozytywna wiadomość w ostatnim czasie. Skończyłem nie tak dawno więc nie wiem czy zagram jak się pojawi jednak dobrze wiedzieć, że tytuł pojawił się w subskrypcji.

28 minut temu, Wredny napisał:

ZA-JE-BIS-TE :banderas:
Komiksów o nich nie znam, bo za moich czasów ich nie było w Polsce, filmy Marvela raczej mnie drażnią, Strażników znam tylko z pierwszego kinowego obrazu (nawet spoko), ale gierką jestem zachwycony.
Największa w tym zasługa fenomenalnie przedstawionych i zdubbingowanych bohaterów (oczywiście po angielsku polsku), ich relacje, idealnie dostarczane kolejnych linijek tekstu, naturalność w ich zachowaniach - granie w ten tytuł to jak spędzanie czasu z bandą zajebistych ziomeczków :wub:

Fixed ;) polski dubbing też jest klasa. Poza tym ze wszystkim się zgadzam. Widziałem tylko film (niestety po angielsku), o komiksach nie słyszałem ale klimat filmu/całego uniwesrum został przeniesiony w genialny sposób. |Twórcy stanęli na wysokości zadania czego można było się obawiać znając niektóre praktyki wydawania gier na podstawie filmów... Trochę zapłaciłem za grę ale były to bardzo dobrze wydatkowane pieniądze. Dostać taką perełkę w GP to coś wspaniałego. Warto ściągnąć i trochę pograć. Gra ma też swoje wady i później robi się trochę schematycznie jednak można to grze wybaczyć.

Far: Lone Sails to była przepiękna gra, i tania na przecenach, szkoda że do końca niedopracowana. Jak na indyka ciszy i medytacji, seria jest też zaskakująco... ciężka, dając nam i sytuacje z którymi trzeba sobie poradzić, i zagadki które może być trudno wykminić przy absolutnej ciszy ze strony gry. Bardzo dobry nabytek do Game Passa.

Guardiansy w drugą stronę - ktoś taki jak ja, kto by nigdy nie wydał kasy na tego typu "dużą" produkcję, będzie miał okazję spróbować czy jest tam co fajnego. Od np. Jedi coś tam się odbiłem, ale fajnie było za darmo zobaczyć dokładnie co to za gra.

Kentucky wiadomo, nie jest to idealna gra na pada, ale ogólnie jedna z najlepszych gier ever.

16 godzin temu, Wredny napisał:

Gameplay jest spoczko i nawet ma jakąś "głębię" podczas starć i wydawania komend - Mass Effect jest bardziej ubogi/drewniany, a jakoś ludzie uznają go za kultowy :dunno:

Mass Effect jest grą dużo starszą od Guardiansów, ale w momencie premiery (i w sumie po dziś dzień) zaskakiwał złożonością lore i dialogami. Przypomnę, że ME nie powstało na kanwie czegoś tylko cały ten ogromny świat stworzono na potrzeby tej gry. To tytaniczna praca i powód kultu dla wielu, nawet jeśli gameplayowo (jedynka) już zawodzi.