Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, dee napisał:

Ale ten cytat o odpadnięciu po 45 minutach to jak rozumiem dotyczył Narita Boy, a Ty chyba piszesz o Guardiansach :szopenhauer:

Rzeczywiście przewijały się obie gry w dyskusji na stronie i dobrze tutaj wylapałeś.

Kilka osób pisało wcześniej o odbiciu się od Guardiansów i myślałem,że ten wątek jest dalej pociągnięty.A więc wychodzi,że ja odbiłem się od Guardiansów jak e-kolega od Narita Boy.

7 godzin temu, Gregorius napisał:

Rzeczywiście przewijały się obie gry w dyskusji na stronie i dobrze tutaj wylapałeś.

Kilka osób pisało wcześniej o odbiciu się od Guardiansów i myślałem,że ten wątek jest dalej pociągnięty.A więc wychodzi,że ja odbiłem się od Guardiansów jak e-kolega od Narita Boy.

No raczej pisali o Narita (też się od tego od biłem mimo że po trailerach byłem kupiony i lubię ten gatunek).
Od strażników mało kto się odbija z tego co widzę po opiniach. No chyba, że ktoś nie lubi singlowych, korytarzykowych, akcyjniaków tpp, z dużą ilością gadania to wiadomo, to może się odbić. 

25 minut temu, SnoD napisał:

Slay the Spire, jaki to sztos dla fanów karcianek. Jak ktoś lubi tego typu gry, to polecam sprawdzić nawet na telefonie.

No właśnie kilka razy już myślałem, ale zawsze coś innego wpadło. Jak z karcianek znam tylko Gwint z Wiedźmaka3, mam tam czego szukać?:reggie:

16 minut temu, Ludwes napisał:

A weź nawet nie mów, gram w to już od blisko 200h - najpierw dzięki game passowi, a teraz na telefonie. 

No nie może mi się znudzić to cholerstwo. 

Gra jest jakoś rozwijana? Na ich stronie, FB i TT praktycznie nie ma żadnych aktualizacji.

Tylko dzisiaj/wczoraj na telefonie z GP nabiłem 7h i jestem ciekaw czy gra ma jakąś przyszłość bo niestety MTG w wersjach konsolowych zdechły...

5 minut temu, dee napisał:

No właśnie kilka razy już myślałem, ale zawsze coś innego wpadło. Jak z karcianek znam tylko Gwint z Wiedźmaka3, mam tam czego szukać?:reggie:

Nie mam pojęcia na czym polega Gwint, więc trudno udzielić odpowiedzi.