Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Wrzucenie Guardiansów do GP kosztowało ich zaledwie 5-10 mln dolarów, więc mogliby jeszcze kilka podobnych deali zrobić w tym okresie posuchy.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Swoją drogą ciekawe czy jak klepną przejęcie Acti-Blizz to czy dalej będą przygarniać duże gry na premierę/trochę po od zewnętrznych wydawców/studiów :sonkassie:

Opublikowano

Pewnie tak, ale raczej nie będzie już takiego ciśnienia jak teraz bo przy tylu studiach będą regularnie jakieś większe premiery, a przy wzroście liczby subskrypcji to raczej wydawcy będą pukać do drzwi MS, a nie na odwrót. W końcu pod jednym dachem będzie aż 3 wydawców: XGS, Beta i ActiBliz. 

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
20 minut temu, SnoD napisał:

przy wzroście liczby subskrypcji to raczej wydawcy będą pukać do drzwi MS, a nie na odwrót

UzmjrGq.jpeg

Activision nie chciało do gamepassa to teraz nie mają wyboru

Phil the goat

Opublikowano

Wystarczy żeby był Radom i już jestem happy. Był na liście, idealny na przegryzkę dużych tytułów. Oby się to potwierdziło. 

Opublikowano

Dla mnie nic ale jeszcze Guardiansów nie ograłem do konca + odkryłem Lodoss war z wczesniejszych rzutów i bedzie grane.

Opublikowano

Lost in random, na to czekałem :wub:

Opublikowano

Panzer Corps 2 wygląda całkiem ciekawie, na pewno sprawdzę. 

Opublikowano

wariaty, co teraz jest fajnego kanapowego na dwie osoby w GP? Czy Halo ODST albo Reach mają deathmatcha kanapowego? 

Opublikowano

Ja tylko Ci polecę Streets of Rage 4 jak lubisz beatem'upy, wyborny mordoklepacz coopowy. Nobody Saves The World chyba ma dostać łatkę z coopem na dniach.

Opublikowano

Odst ma tylko Firefighta.

Deathmatcha na split screenie mają wszystkie części Halo oprócz odst właśnie i piątki.

Z innych gier polecam It Takes two i A way out

Opublikowano

prawdziwa bomba :banderas:

Opublikowano

Ja zrobiłem preload Trek to Yomi. Filmiki wyglądają spoko a za chwilę skonczę Metroidvanię w uniwersum Record of Lodoss war więc będzie miejsce na mniejszą gierkę.