Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

A dzisiaj chyba Life is strange true colors wlatuje do usługi? 

tak, już jest dostępne nawet z tego co widziałem

• Plusik 1
Opublikowano

To może napiszcie czy ten Bugsnax jest fajny, bo słyszałem że nie taki zły jak reklamowali. Gra była za darmo na premierę i poza kliknięciem kup nawet nie ściągałem.

Opublikowano

Dopiero teraz przeczytałem, że Paradise Killer ma teraz cały zestaw nowych kawałków. Kurde, co za czasy, by doświadczyć jednej z najlepszych gier wszech czasów (albo 2020 roku).

About That... Paradise Killer B-Sides | Barry "Epoch" Topping | Kaizen Game Works (bandcamp.com)

Może to nie takie jak oryginalne, ale nadal miły bonus. 

Podobno jest nawet ray tracing, który nie wiem co robi w takiej grze! Może pogarsza sprawę! Co za czasy. Kurczę, to jest uczucie, doświadczyć świata Paradise Killer po raz pierwszy.

Opublikowano

Czaje sie na ta giere, bo gdzies zobaczylem, ze ma klimat vaporwave.

Jak wyglada gameplay? Jakies zagadki logiczne?

Podobny klimat powinno miec Broken Reality (widok fpp + zagadki) na pc oraz Astro Dogs tego samego studia (cos jak Star Fox, pc i switch)

Opublikowano

A wiecie jak to wygląda z wersjami na PC i Xbox. Niektóre gry w wersji np. PC są w GP, ale już w konsolowej nie (oczywiście mówię o grach wydanych na oby dwie platformy). Dystrybucja zależy od ich widzimisię? Czy gry w końcu trafiają na oby dwie platformy? Jest jakas reguła?

Opublikowano

Na koniec miesiąca wypadają:

Cytat

Cricket 19 (Cloud, Console, and PC)

Outlast 2 (Cloud, Console, and PC)

Secret Neighbor (Cloud, Console, and PC)

Streets of Rage 4 (Cloud, Console, and PC)