Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno te Vampiry to jakaś nowa modna gierka, Steam Deckowcy płakali, że sprzęt nie wyrabia z ilością przeciwników na ekranie xD

No ale kurwa, jak ktoś płaci za to pełną miesięczną cenę to współczuję. Póki co jestem zadowolony bo gram prawie za darmo, ale w 2023 zastanowię się nad opłacaniem tej usługi jeśli nie poprawi się jakość wrzutek. Będę brał za 4zł na miesiąc jak wyjdzie w końcu jakiś ex i nara.

Teraz, Czoperrr napisał:

No ale kurwa, jak ktoś płaci za to pełną miesięczną cenę to współczuję. Póki co jestem zadowolony bo gram prawie za darmo, ale w 2023 zastanowię się nad opłacaniem tej usługi jeśli nie poprawi się jakość wrzutek. Będę brał za 4zł na miesiąc jak wyjdzie w końcu jakiś ex i nara.

Ja tam wychodzę z założenia, że nawet jakby mnie ta usługa kosztowała te 4zł za miesiąc to byłbym i tak stratny 4zł.

3 minuty temu, devilbot napisał:

Niesetny zrobił się śmietnik a usługa zapowiadała się dobrze. Wyszło na to że sony robi to dobrze - główne danie gry exy aaa a abonament to może być dodatek. Nie da się na abo uciągnąć generacji.

Niestety, jak masz bogatego starego to nie znaczy, że kupisz sobie pozycję lidera. 

2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Jak to jest, że Epic potrafi tydzień w tydzień dawać bardzo dobre gry na własność, a najbogatsza firma świata wrzuca taki szajs kiedy walczy o klienta?

Nie wiem o co Ci chodzi. Dobre rzuty dla koneserów, a jak za 2 lata wrzucą gry Acti do XGP, a za 5 zaczną wydawać grę na kwartał to będzie już pozamiatane. 

7 minut temu, Czoperrr napisał:

Jak to jest, że Epic potrafi tydzień w tydzień dawać bardzo dobre gry na własność, a najbogatsza firma świata wrzuca taki szajs kiedy walczy o klienta?

Te same gry, które już są dostępne na GP jak Prey albo były wcześniej jak np. Kingdom Come?

Nie zapominajmy o jakże zacnych Epicowych produkcjach typu Redout, czy Centipide Recharged. 

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, to wina graczy, że marudzą, a nie słabej jakości wrzutek.

No, ale jak ktoś opłacił na cebulactwie 3 lata za cenę dobrej whisky to nie widzi w tym problemu.

Jak ktoś płaci co miesiąc to też nie ma problemu. Po prostu się nie odnawia abonamentu i czeka na coś dobrego.

Edytowane przez Bigby
  • Plusik 1
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

W PUNKT

jak wam się nie podoba to nie opłacajcie i zagłosujcie portfelem. Problem solved

i tak też i zrobię, niech tym skurwysynom spadnie sprzedaż i liczba abonentów, bo jak widać MS przestaje mieć graczy w dupie dopiero jak czują nóż na gardle :)