Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Mamy tak potężną różnorodność na rynku, że zwyczajniej w świecie można wrzucić coś lepszego niż to XDDDD

Vampire Survivors might get a new character and weapon next week | PCGamesN

Her Story - recenzja

Przecież to jakieś gówna dla switchowców, Phil co ty robisz

Opublikowano

Paolo z bólem serca dałem Ci minusa. Vampire Survivors to najlepsza gra w jaką grałem w tym roku. Gra jest ogromnym hitem na stemie. Tyle że no właśnie ona kosztuje 10zł. Spencer ty wariacie.

Opublikowano

Podobno te Vampiry to jakaś nowa modna gierka, Steam Deckowcy płakali, że sprzęt nie wyrabia z ilością przeciwników na ekranie xD

No ale kurwa, jak ktoś płaci za to pełną miesięczną cenę to współczuję. Póki co jestem zadowolony bo gram prawie za darmo, ale w 2023 zastanowię się nad opłacaniem tej usługi jeśli nie poprawi się jakość wrzutek. Będę brał za 4zł na miesiąc jak wyjdzie w końcu jakiś ex i nara.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

No ale kurwa, jak ktoś płaci za to pełną miesięczną cenę to współczuję. Póki co jestem zadowolony bo gram prawie za darmo, ale w 2023 zastanowię się nad opłacaniem tej usługi jeśli nie poprawi się jakość wrzutek. Będę brał za 4zł na miesiąc jak wyjdzie w końcu jakiś ex i nara.

Ja tam wychodzę z założenia, że nawet jakby mnie ta usługa kosztowała te 4zł za miesiąc to byłbym i tak stratny 4zł.

Opublikowano

Niesetny zrobił się śmietnik a usługa zapowiadała się dobrze. Wyszło na to że sony robi to dobrze - główne danie gry exy aaa a abonament to może być dodatek. Nie da się na abo uciągnąć generacji.

• Plusik 3
Opublikowano
3 minuty temu, devilbot napisał:

Niesetny zrobił się śmietnik a usługa zapowiadała się dobrze. Wyszło na to że sony robi to dobrze - główne danie gry exy aaa a abonament to może być dodatek. Nie da się na abo uciągnąć generacji.

Niestety, jak masz bogatego starego to nie znaczy, że kupisz sobie pozycję lidera. 

2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Jak to jest, że Epic potrafi tydzień w tydzień dawać bardzo dobre gry na własność, a najbogatsza firma świata wrzuca taki szajs kiedy walczy o klienta?

Nie wiem o co Ci chodzi. Dobre rzuty dla koneserów, a jak za 2 lata wrzucą gry Acti do XGP, a za 5 zaczną wydawać grę na kwartał to będzie już pozamiatane. 

Opublikowano

Sniper, Jurassic World i Hardspace Shipbreaker do ogrania. Całkiem nieźle jak na drugą połowę miesiąca.

I widzę, że niestety to co pisałem się potwierdza. Jak w zegarku. ;)

• Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

I widzę, że niestety to co pisałem się potwierdza. Jak w zegarku. ;)

Niestety marudzenie bedzie co dwa tygodnie, pomimo że nie posiada sie konsoli i nie opłaca abonamentu :rotfl:

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Jak to jest, że Epic potrafi tydzień w tydzień dawać bardzo dobre gry na własność, a najbogatsza firma świata wrzuca taki szajs kiedy walczy o klienta?

Te same gry, które już są dostępne na GP jak Prey albo były wcześniej jak np. Kingdom Come?

Nie zapominajmy o jakże zacnych Epicowych produkcjach typu Redout, czy Centipide Recharged. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, to wina graczy, że marudzą, a nie słabej jakości wrzutek.

No, ale jak ktoś opłacił na cebulactwie 3 lata za cenę dobrej whisky to nie widzi w tym problemu.

Jak ktoś płaci co miesiąc to też nie ma problemu. Po prostu się nie odnawia abonamentu i czeka na coś dobrego.

Edytowane przez Bigby
  • Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Jak ktoś płaci co miesiąc to też nie ma problemu. Po prostu się nie odnawia abonamentu i czeka na coś dobrego.

W PUNKT

jak wam się nie podoba to nie opłacajcie i zagłosujcie portfelem. Problem solved

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

W PUNKT

jak wam się nie podoba to nie opłacajcie i zagłosujcie portfelem. Problem solved

i tak też i zrobię, niech tym skurwysynom spadnie sprzedaż i liczba abonentów, bo jak widać MS przestaje mieć graczy w dupie dopiero jak czują nóż na gardle :) 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

i tak też i zrobię, niech tym skurwysynom spadnie sprzedaż i liczba abonentów, bo jak widać MS przestaje mieć graczy w dupie dopiero jak czują nóż na gardle :) 

To nie cecha MSu, a każdej korporacji.