Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie nie oznacza to Modern Warfare 2 w Game Passie na premierę, ale pomarzyć można. :rayos:

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
16 minut temu, Bigby napisał:

Pewnie nie oznacza to Modern Warfare 2 w Game Passie na premierę, ale pomarzyć można. :rayos:

raczej przez sex aferkę w acti, która zaraz jak wyszła na wierzch wyjebali wszystko co związane z CODem z social mediów jak tt insta  czy fb

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Kurcze, bandyci z Capcomu zabierają RE VII z abo. Po 4 latach latach, akurat kiedy chciałem ograć. :/

Radzę się wstrzymać, ponieważ zarówno RE VII, jak i dwójka oraz RE3 otrzymają w roku bieżącym aktualizację pod obecne konsole. :pope:

mi2GcKS.png

Kurde, nie obraziłbym się, gdyby taką Dragon's Dogma: Dark Arisen też wrzucili do Game Pass w wersji kombo 4k plus 60 k/s. Ewentualnie minimum te 1440p. bo tak jak Bzduras napisał - wybór 4k i 30 k/s, a 1440p przy 60 klatkach, to raczej formalność. Niestety ostatnio panuje niechciany trend 1080p w 60 klatkach.

Opublikowano

RE2 chodzi w 60fpsach i chyba 1600p na XOX więc na luzie powinni dać natywne 4K z bajerami.

Opublikowano

Podobno ps+ dzieki ubisoftowi stał się mocno kompetetywny. Macie swoje aaa na pierwsza polowe czerwca, smacznego :usmiech:

Opublikowano

Origins dawno ograne, a For Honor mnie w ogóle nie interesuje, więc dla mnie hard pass.

W ogóle jak tak patrze na dorobek Ubi to chyba nie ma drugiego tak nijakiego dużego wydawcy, chyba tylko EA może stanąć z nimi w szranki

Opublikowano

Ja originsa z dlc tez mam skonczonego. Ostatnio zainstalowałem for honor i jak dodza te dopasiona wersje to pogram wiecej.

Opublikowano

Obiektywnie rzecz biorąc AC:O to bardzo dobra gra i jak ktoś nie grał to warto spróbować. Chociażby dla cudownego klimatu starożytnego Egiptu, to oddali znakomicie.

Opublikowano

Ja chyba odpalę niedługo odyssey, bo spojrzałem na acziki i origins skonczyłem prawie 2 lata temu. ale ten czas zapierdala :obama: czuję jakbym robił tę żmudną robotę miesiąc temu

Opublikowano

Granie w któregokolwiek "nowego" Assassina dla aczików to musi być mordęga. Ja to sobie na luziku przechodziłem ciesząc się pięknie wykreowanym światem

Opublikowano

odyssey już na pewno nie będę "calakował", bo z tego co widzę trzeba 2x tyle czasu poswięcic. 52h w origins doprowadziło mnie do depresji.

Opublikowano

Ciekawe czy reszta katalogu Ubi wpadnie. Ostatnie Watch Dogs mam tam gdzieś na liście do ogrania ^^

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

a ja mam te assassiny w dupie

Origins to kawał dobrej, niesłuszne jebanej gry. Zwłaszcza, że gameplayowo nie odbiega od tego co robi w temacie konkurencja, a wyróżnia ją jedyny w swoim rodzaju setting.

Opublikowano

Imo walka chooyowa, fabuła taka se. Egipt fajny. No nie zgadze się ze gra robi to samo co konkurencji (zakładam że masz na myśli open world od Sony). Ja tam żałuję ze spędziłem tam XX h. Było wejść na piramidy, polatać trochę orlem i tyle :lapka:

Opublikowano

Ostatni Assassin jakiego odpaliłem to trójka i już wtedy zbierało się na wymioty także jestem zrażony do serii i ubisoftu też nie lubie

Opublikowano

Klasyczne wciągają dupom te pseudo RPG. A origin to jedyny aaaasin jakiego nie przeszedłem więc z chęcią sprawdzę 

Opublikowano

No nie wiem, może jak będzie w 4K/60FPS to ściągnę jak już dają za frajer. Lubię Egipt to może akurat siądzie. 

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

2 godziny temu:

2 godziny temu, Czoperrr napisał:

a ja mam te assassiny w dupie

teraz:

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

No nie wiem, może jak będzie w 4K/60FPS to ściągnę jak już dają za frajer. Lubię Egipt to może akurat siądzie. 

tzw. magia game passa