Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Bigby napisał:

Pewnie nie oznacza to Modern Warfare 2 w Game Passie na premierę, ale pomarzyć można. :rayos:

raczej przez sex aferkę w acti, która zaraz jak wyszła na wierzch wyjebali wszystko co związane z CODem z social mediów jak tt insta  czy fb

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Kurcze, bandyci z Capcomu zabierają RE VII z abo. Po 4 latach latach, akurat kiedy chciałem ograć. :/

Radzę się wstrzymać, ponieważ zarówno RE VII, jak i dwójka oraz RE3 otrzymają w roku bieżącym aktualizację pod obecne konsole. :pope:

mi2GcKS.png

Kurde, nie obraziłbym się, gdyby taką Dragon's Dogma: Dark Arisen też wrzucili do Game Pass w wersji kombo 4k plus 60 k/s. Ewentualnie minimum te 1440p. bo tak jak Bzduras napisał - wybór 4k i 30 k/s, a 1440p przy 60 klatkach, to raczej formalność. Niestety ostatnio panuje niechciany trend 1080p w 60 klatkach.

Opublikowano

Origins dawno ograne, a For Honor mnie w ogóle nie interesuje, więc dla mnie hard pass.

W ogóle jak tak patrze na dorobek Ubi to chyba nie ma drugiego tak nijakiego dużego wydawcy, chyba tylko EA może stanąć z nimi w szranki

• Plusik 1
Opublikowano

Obiektywnie rzecz biorąc AC:O to bardzo dobra gra i jak ktoś nie grał to warto spróbować. Chociażby dla cudownego klimatu starożytnego Egiptu, to oddali znakomicie.

Opublikowano

Ja chyba odpalę niedługo odyssey, bo spojrzałem na acziki i origins skonczyłem prawie 2 lata temu. ale ten czas zapierdala :obama: czuję jakbym robił tę żmudną robotę miesiąc temu

Opublikowano

Granie w któregokolwiek "nowego" Assassina dla aczików to musi być mordęga. Ja to sobie na luziku przechodziłem ciesząc się pięknie wykreowanym światem

• Plusik 2
Opublikowano

Imo walka chooyowa, fabuła taka se. Egipt fajny. No nie zgadze się ze gra robi to samo co konkurencji (zakładam że masz na myśli open world od Sony). Ja tam żałuję ze spędziłem tam XX h. Było wejść na piramidy, polatać trochę orlem i tyle :lapka:

• Plusik 1
Opublikowano

2 godziny temu:

2 godziny temu, Czoperrr napisał:

a ja mam te assassiny w dupie

teraz:

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

No nie wiem, może jak będzie w 4K/60FPS to ściągnę jak już dają za frajer. Lubię Egipt to może akurat siądzie. 

tzw. magia game passa

• Haha 5