Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

czyli co teraz zrobią? Chyba nie anulują wszystkich gier AAA, które mają w produkcji?

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

no zobaczymy, czas zweryfikuje te tezę.

Ja osobiście bym nie dorabiał jakiś teorii do odpowiedzi na twitterze, która tylko słusznie zauważyła że granie w gierki nie kończy się na grach AAA.

Opublikowano

nawet wolę nowe indyki i AA niż stare AAA. Byłby jeden problem z głowy, bo tak to się człowiek zastanawia co trafi do usługi krotko po premierze :kekw:

Opublikowano

Nie wiem jak z tego tweeta można wywnioskować, że kładą łachę na AAA.

Ale widzę że niektórzy tutaj na siłę wprowadzają swoją narrację.

Opublikowano

jeszcze edytował i dodał "z dna kosza"... Dajcie mu lalkę Spencera i niech pokaże gdzie go skrzywdził.

Opublikowano

Znowu ktoś się striggerował, że nie dali do gamepassa Uncharted? :reggie:

Opublikowano
15 minut temu, 20inchDT napisał:

jeszcze edytował i dodał "z dna kosza"... Dajcie mu lalkę Spencera i niech pokaże gdzie go skrzywdził.

Kiedy anty-gamepassowe piguły wejdą za mocno.

giphy.webp?cid=6c09b95247a45832f447eae45

Opublikowano

O kurwa, 80 gb Sniper 5, kogoś tu pojebało.

Opublikowano

Przeciętny rozmiar obecnej gry AAA :notbad:

Opublikowano

Bo ja wiem, gra wizualnie się nie wyróżnia, nie ma tekstur w mega wysokiej rozdzielczości, wielu ścieżek dźwiękowych w dolby atmos czy innych bajerów, które uzasadniały by logicznie wagę tytułu. Nie jest to mój przytyk dotyczący tylko tej gry, ale i wielu ostatnich premier.

Opublikowano
13 minut temu, Bielik napisał:

nie ma tekstur w mega wysokiej rozdzielczośc

Gra wykorzystuje fotogrametrie a takie modele potrafią zajmować bardzo dużo ze względu na skomplikowaną geometrię i tekstury w wysokiej rozdzielczości, więc po części rozmiar jest zrozumiały

https://80.lv/articles/rebellion-capturing-photogrammetry-assets-for-sniper-elite-5/

Opublikowano

No biorąc pod uwage ze nie specjalnie jest to poziom jedynki to lepiej niech wrzucą coś na innego.

Opublikowano

Wrzuty nie będzie. Nie ma gier - nie ma szkalujących artykułów kotaku.

Opublikowano

ten Chorus wyszedł całkiem niedawno i słyszałem o dużo dobrego, więc na pewno sprawdzę

Opublikowano

Gaidenki oczywiście wzięte przy premierze ku WSPARCIU MARKI, ACO już dawno ograne i zapomniane, a Chorus pewnie sprawdzę. Reszty nie znam/nie leży w moim kręgu zainteresowania

Opublikowano

chorus i ninja gaiden :banderas:bedzie wbijanie calaczkow hajabusą. chorus to myslalem ze bedzie day one w gp bo go pokazywali w show, ale niestety musielismy czekac ;(