Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Sam Chorvs to bardzo dobra wiadomość :banderas:

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
5 minut temu, Bigby napisał:

@Paolo de VesirDobry miesiąc? :sapek:

Są gry AAA które 2 tygodnie temu Xbox podobno miał olać więc chyba dobry

Opublikowano

wszystkie gry wychodza do 7.06. pewnie podczas show wrzucą wiecej gier

Opublikowano

Fajnie jakby w drugiej połowie miesiąca w GP wylądowały nowe Szczury.

Opublikowano

lata nie grałem w ninje. Będzie grane :banderas:dokoncze tylko titanfalla jak juz zaczalem i wchodze w najlepsza gierke jak czezki w dupy switchowcow. Mistrz Itagaki at his prime

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

wszystkie gry wychodza do 7.06. pewnie podczas show wrzucą wiecej gier

tak będzie:

Zdjęcie

Opublikowano
35 minut temu, Bigby napisał:

@Paolo de VesirDobry miesiąc? :sapek:

zdecydowanie :banderas:nie dość, że fantastyczny assassin's to i Ninja Giden :fsg: jaram się tym ostatnim najbardziej, bo slashery są jednym z moich ulubionych gatunków 

Opublikowano

XD

Asasin z 2017r wywołuje euforie w Game Passie...

To chyba pokazuje, że coraz gorzej z tą usługa, na pewno nie jest skierowana fo graczy, którzy graja w gry.

Jedyna fajna gra z tego miesiąca to Chorus, o którym pewnie nikt nie wspomni, bo 166 raz Ninja Gaiden z grafiką z 1 Xboxa. :xboxssie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

o, juz przylazła jedna z marud. Nie widzę tu wiwatów na czesc asasyna. Ludzie ciesza sie np. z gry, ktora tak oceniałeś

W dniu 10.01.2022 o 10:18, easye napisał:

Gierka jest przekozaczna, narracja i fabuła idealnie wpasowała się w tematyke gry, wygląd lokacji robi wrażenie, do tego gra działa ultra płynnie, co prezy takim |modelu sterowania i dynamicznej efektownej walce potęguję doznania - dla wszystkich lubiących takie klimaty MUST HAVE!

ale teraz to pewnie gamepassowy smiec :usmiech:

Opublikowano

No gierka była fajna w 2017 r! 

Od paru lat kosztuje jakies 20 zł na allegro. No ale wyjebany mieisac no. Klaszczemy dupami!9

Opublikowano

Chorus wyszedł 6 miesięcy temu 

Opublikowano

on nawet nie czyta co ludzie pisza i pieprzy cos o asasynie. Co tam, on nawet nie wie o ktorej grze sam pisał i polecał. Nie dziwie sie, ze nikt z nim nie chce grac online, ciezko sie pewnie dogadac.

Opublikowano

Odpowiadałem na post Paulo, napisałem zaraz pod jego postem, to czegoś znowu nie rozumiesz?

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

No gierka była fajna w 2017 r! 

Od paru lat kosztuje jakies 20 zł na allegro. No ale wyjebany mieisac no. Klaszczemy dupami!9

Na konsolach kosztuje jakieś 40-50 za używkę, a Chorus ok. 8-9 dych. Z resztą, widać w temacie że wiele osób czai się na grę z patchem next-gen, ci co grali raczej chwalą, a do samego AC jest jeszcze kilka fajnych gier. IMO bardzo dobry miesiąc, a przecież największe bomby są na E3.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Assasyna w 30 czy 60 fps?

od 2 czerwca 60 fps

Opublikowano

Assassyn mi się swego czasu nawet podobał, jednak w końcu mnie piekielnie zmęczył (zresztą jak kazdy inny prócz fantastycznej dwójki) i nie dałem rady skończyć. Może teraz gdy giera dostanie pacza z 60 klateczkami, to dam jej drugą szansę. 

No i ninja :banderas:

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

Screenshot_20220531-181038.thumb.png.1ea0f6c967db83cea9978dfae04f7a87.png

POTĘŻNA Subnautica :kaz:

Najważniejsze że łyknąłeś xD