Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

może sprawdzę jeszcze Personę choć słyszałem że to strasznie długa rozwleczona gra w którą można grać wiele miesięcy, więc jeszcze nie wiem czy chce się w to pakować

Nawet się nie zastanawiaj, Personka5 to takie sztosiwo, że po prostu warto wtopić te 100h :sonkassie:

• Plusik 1
Opublikowano

w 5 jeszcze nie grałem wiec dobrze ze zaczynaja w tej kolejnosci. 4 tez na pewno przejde jeszcze raz, bo to moja ulubiona czesc. 3 to skip. zastanawiam sie co oni zrobia z 3, bo to jest wersja portable. Przydałoby sie tam zrobic jakiegos lepszego remasterka.

Opublikowano

Ja P5 nigdy nie skończyłem, ale na pewno wrócę, do tego jeszcze wersja Royal czyli kolejna postać i zamek? P4 słyszałem same pozytywne opinie i również na pewno ogram, a P3 podobno fabuła średnia i raczej nastawiona na walki, więc pass

Opublikowano

Zdjęcie

na PC będzie wcześniej, bo już tej jesieni.

pewnie gdyby pokazali to na głównym show to na forumku byłoby narzekanie że "kolejny GAAS"

Opublikowano (edytowane)

To najlepsza gra zeszłego roku w jaka gralem ze sprzedażą na poziomie 10 mln.

Tylko żeby to wydać na konsole muszą poprawić UI, jest że tak powiem surowe, na padzie ciężko to obsługiwać.

Edytowane przez Dalhi
Opublikowano

Zdjęcie

Game Passowa grafika propagandowa

jeśli dobrze liczę to w ciągu następnych 12 miesięcy go Game Passa ma trafić ponad 30 gier w dzień premiery (+ Persony, Valheim i kilka mniejszych gier, które wyszły wcześniej, ale nie było ich Xboxie)

Opublikowano

Trzeba być naprawdę nieumiarkowanym optymistą żeby wierzyć w te grafiki,zapewnienia i daty. 21 gier ma wejść jak rozumiem do GP tylko pomiędzy Styczniem a Czerwcem w tym Forza,Diablo 4(poza GP),Starfield? Weryfikacja będzie brutalna coś czuję.To nie ma nawet sensu z punktu widzenia strategii wydawniczej.Za cud uznam premierę połowy tej listy do konca 2023.

Opublikowano

Jasne kilka gier może wypaść, produkcja gier to proces nieprzewidywalny i zawsze może zdarzyć się jakieś opóźnienie, ale myślę że spokojnie zdecydowana większość tych gier wyjdzie w ciągu 12 miesięcy. 

W razie czego zapisze sobie tego posta i za rok zweryfikujemy obietnice Spencera