Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Najpierw ze wszystkiego robili open world pseudo rpg, a teraz co gra to soulslike.

Edytowane przez SnoD

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Szkoda, że bardzo dobre Cult of the Lamb wzorem Wojowniczych Żółwi nie zameldowało się w Game Pass.
Być może będzie, jak z Death's Door i niebawem będzie dane zagrać posiadaczom abonamentów.
Jakby Rogule Legacy II wrzucili, też byłoby wspaniale.
Miło jestem zaskoczony, że kontynuacja A Plauge Tale będzie dostępna dej łan w usłudze. :pope:

Opublikowano

Soulslike i rogale. Nawet tego nie włączam, a jeśli nawet to po godzinie ziew.

Opublikowano

Jeśli ktoś ma PC to polecam Expedition Rome naprawdę fajne tRPG. Trochę szkoda, że nie ma wersji na konsolę, bo bez problemu można ogarnąć co pokazuje Solasta 

Opublikowano

W tym miesiącu podobno wpada Immortals: Fenyx Rising

Opublikowano
19 minut temu, Daddy napisał:

W tym miesiącu podobno wpada Immortals: Fenyx Rising

Opublikowano

Gra spoko, taki chamski, ale całkiem udany klon Breath of the Wild.

Właśnie w nią pogrywam, mam na liczniku już 15h, a statystki w grze pokazują 15% ukończenia. 

I o ile gra się fajnie, bo gameplay żywcem wyjęty z Asasyna jest solidny, a dungeony czy zadania potrafią zaskakiwać pomysłowością, to niestety muszę przyznać  że gra cierpi na typowy syndrom gry Ubisoftowej czyli brak umiaru. Jej ogrom, ilość aktywności potrafi przyłączyć i Przez to muszę ją sobie dawkować.

Opublikowano

100% prawdy w prawdzie. Za dużo tego jest. Umiaru tam nie znają, ale i tak znaaaaacznie mniej niz w ostatnich asasynach. Nie gralem w valhalle, ale to co pisano na forum to koszmar. W kid icarusie mapka jest dosyc mała na standardy ubi.

Opublikowano

W sumie fajnie, że taki tytuł ląduje do passa, ale to nie Sony ma z nimi ściślejszą współpracę ? Kiedy poznamy listę na pozostałą część miesiąca ?

Opublikowano
6 minut temu, Bielik napisał:

W sumie fajnie, że taki tytuł ląduje do passa, ale to nie Sony ma z nimi ściślejszą współpracę ? Kiedy poznamy listę na pozostałą część miesiąca ?

Grucha pisze że jutro

Opublikowano

przeciez zawsze we wtorki w drugiej polowie miesiaca jest lista...

Opublikowano
13 minut temu, Bielik napisał:

ale to nie Sony ma z nimi ściślejszą współpracę

Generalnie to coś czuję, że lista gier trafiająca do obu usług będzie zadziwająco zbliżona

Opublikowano

W tym miesiącu day one gra zrobiona przez Polaka:

15 godzin temu, Bigby napisał:

Chętnie sprawdzę jak wypada mix BoTW z ubirakiem.

Opublikowano

Kupiłem w okolicach premiery na PC, pograłem 15 godzin i powiedziałem sobie dość. 

To nadal typowa gra Ubisoftu więc nie nastawiajcie się na coś specjalnego i lepszego od asasynów.

Opublikowano

Ta polska gierka po trailerze wydawała się fajna ale po ograniu demka to tak  średnio bym powiedział :yakubu:

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Ta polska gierka po trailerze wydawała się fajna ale po ograniu demka to tak  średnio bym powiedział :yakubu:

Gra robiona przez samotnego tatuśka z Polski, jak to mówił Keighley. :sonkassie:

Opublikowano

No widać właśnie że yebany kaszojad ciągnie w dół ten projekt :frog:

Opublikowano

Coffee Talk, Commandos 3, Immortals Fenyx Rising, Midnight Fight Express, Opus: Echo of Starsong, Tinykin, EXA Punks, and Immortality are coming soon to Xbox Game Pass.

Opublikowano

Immortality dostało 10 od Edge'a, więc sprawdzi się o co halo.

Opublikowano

Commandos i midnight fight bardzo oczekiwane gierki :good:

I to ma zaskakująco wysokie oceny

opus.png

opus2.png