Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
6 godzin temu, balon napisał:

The Last Stop

wypadło niedawno. 

Opublikowano
11 hours ago, Figaro said:

Dzienks za polecajki. Dodam że ten Shadowrun Returns ma mega klimat i świetną muzę.

Returns czyli pierwsza część z tego co się orientuję gameplaowo jest najbardziej prymitywna. Dragonfall i Hongkong są o wiele bardziej rozbudowane, ale jedna się rozgrywa w Berlinie, druga Hongkong, więc całkiem inne otoczenie. 

Opublikowano

No ja znalazlem dla siebie duzo rzeczy

28 minutes ago, Ludwes said:

teraz to się chyba już nikt nie przyzna

Baza graczy jest spoko, na mecz czeka sie do minuty z wlaczonym crossplay

Opublikowano

Szczerze mówiąc wolę już obecny stan kiedy do Game Passa trafiają ciekawe indyki w stylu Tinykina, Tunic, Echo Generation czy High on Life, niż produkcje AAA w stylu nowego Saints Row 

a propos, zeszło embargo na recki Tinykina i jest dobrze

image.png.8913470758e4b42f3bc59bf44198d96e.png

premiera 30 sierpnia 

Opublikowano

Immortality też zapowiada się bardzo dobrze. Na razie tylko jedna recenzja (10 od Edge), ale spodziewam się wiele równie wysokich ocen.

Opublikowano
6 godzin temu, ASX napisał:

Szczerze mówiąc wolę już obecny stan kiedy do Game Passa trafiają ciekawe indyki w stylu Tinykina, Tunic, Echo Generation czy High on Life, niż produkcje AAA w stylu nowego Saints Row 

a propos, zeszło embargo na recki Tinykina i jest dobrze

image.png.8913470758e4b42f3bc59bf44198d96e.png

premiera 30 sierpnia 

No to super, bo trailer mi się bardzo podobał.

Opublikowano

Lepiej poczekać na pudło na Switcha, najlepiej LRG za 300 zł ;)

Opublikowano

Wcześniej już o tym spekulowano, ale wygląda na to że Lies of P faktycznie trafi do Game Passa w dzień premiery. Pojawiały się zdjęcia powierzchni wystawienniczej Xboxa na Gamescomie i oprócz gier o których już wiemy że trafią do GP pojawiły się stanowiska z Lies of P z logiem GP. 

Opublikowano

Niech zgadnę, kolejny soulslike?

Opublikowano

Na zdjęciach Greenberga widać jeszcze jedną grę do GP:

Opublikowano

Ja mam nadzieję że w końcu zapowiedzą AoE 4 na konsole. Przydałby się w końcu jakiś rts na x-a. Mocno liczyłem na Company of Heroes 3 na konsolach, ale chyba nic z tego.

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Wcześniej już o tym spekulowano, ale wygląda na to że Lies of P faktycznie trafi do Game Passa w dzień premiery. Pojawiały się zdjęcia powierzchni wystawienniczej Xboxa na Gamescomie i oprócz gier o których już wiemy że trafią do GP pojawiły się stanowiska z Lies of P z logiem GP. 

The snitch keeps on winning. Mocny zawodnik w kręgach leakerskich się pojawił

Opublikowano

Nowe Saints Row wyląduje w GP dniu premiery? Czy mi się tylko przewidziało?