Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, ASX napisał:

Sorry, przegapiłem w tym zalewie propagandy Immortality

Nie, nie, towarzyszu. Propagandy nigdy za wiele. Dobrze, że podrzuciłeś link. :xboss:

3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Jezeli chodzi tobie o gungrave to rok temu zakladalem xd

Immortality. Chociaż podejrzewam, że zainteresowanie będzie tak "duże", że lepiej spisać swoje wrażenia tutaj. :gayos:

• Plusik 1

The best deal in gaming

1 minutę temu, Bigby napisał:

Nie, nie, towarzyszu. Propagandy nigdy za wiele. Dobrze, że podrzuciłeś link. :xboss:

Immortality. Chociaż podejrzewam, że zainteresowanie będzie tak "duże", że lepiej spisać swoje wrażenia tutaj. :gayos:

Jak cos nie jest aaa z widokiem z 3 osoby to nie ma sensu zakładać tematu

5 minut temu, Czoperrr napisał:

Ja Her Story i Telling lies lubię więc będę zadowolony, ale już wyczuwam ból dupy januszy, że taka wysoka ocena a słaba graficzka i to film a nie gra. Na Twitterku już ludzie pytają co to i czy to coś jak gry Suppermassive i Until Dawn :kekw:

Widziałem takie komentarze. :nosacz3:

Będzie srogie rozczarowanie u niektórych.

Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Ja Her Story i Telling lies lubię więc będę zadowolony, ale już wyczuwam ból dupy januszy, że taka wysoka ocena a słaba graficzka i to film a nie gra. Na Twitterku już ludzie pytają co to i czy to coś jak gry Suppermassive i Until Dawn :kekw:

Trzeba nienawidzić gier, żeby tak pisać!

Cytat

Immortality may draw comparisons to films by Alfred Hitchcock or David Lynch, or even past Barlow-penned titles like Telling Lies and Her Story. That is maybe unavoidable. But as a game, it goes much further beyond anything it might be compared to. Immortality is Sam Barlow’s best, most thought-provoking game so far, and a barnstorming debut for Half Mermaid.

Cytat

Somehow, Immortality does the impossible. From its extraordinary cast to the tremendous writing and elegant systems that enable us to interact with every frame of this stunning creation, it really couldn’t have been executed any better.

Go in unspoiled, let the interactive story sweep you away, and enjoy all the twists and turns of this masterfully designed game.

:obama:

Rozpocząłem Immortality, na razie nie wiem co dokładnie się dzieje i co robić, ale chyba już powoli kumam jak pchać historię do przodu.

Polecam grać na kontrolerze i słuchawkach - jest to związane z gameplayem i wskazówkami (wibracje, nasilająca się muzyka) dotyczącymi oglądanych materiałów. 

Na razie mogę powiedzieć, że jestem zainteresowany i miałem już nawet moment, kiedy dosłownie przeszły mnie ciarki jak na mocnym horrorze. Nic więcej nie dodam, żeby nie spoilować.

Edytowane przez Bigby