Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.09.2022 o 16:11, easye napisał:

Wszyscy pisali ze śmieciara bo TinkiWinki miał dopiero mieć premiere i był wielka niewiadoma, a poza Tinki reszta to było śmieci, tak jak teraz poza Hellsingerem.

To jest nowa gra twórców Splashera, a forumowicze o tym piszą jakby to jakiś mongolski Eskismos w piwnicy w Tasmanii sklecił na Windowsie 98 w sekrecie przed światem i musieli własnoręcznie kopiować od niego grę na dyskietki mdr. Tak, można było zakładać że nowa gra twórców Splashera będzie dobra lol.

Od dawna tak jest, ale zawsze mnie rozwala to połączenie "nie interesują mnie prawie żadne gry video ORAZ będę ciągle narzekał na to że nic nie ma na gejmpassie, same góvna i w ogóle niewarte to 4 zł".

4 minuty temu, ogqozo napisał:

Od dawna tak jest, ale zawsze mnie rozwala to połączenie "nie interesują mnie prawie żadne gry video ORAZ będę ciągle narzekał na to że nic nie ma na gejmpassie, same góvna i w ogóle niewarte to 4 zł".

Kwintesencja tego forum. Nie interesują się branżą (dobrze, ze chociaz czytaja wklejane tutaj informacje. czasami.), nie grają w gry, ale jednocześnie ciągle narzekają, że nie ma w co grać i w ogóle kiedyś to było lepiej :dafuq:

• Plusik 3

Mam pytanie co do Road 96, sporo osób tutaj pisało że gra na Xboksie. Czy w tej grze da się ustawić normalne sterowanie na pada? Że np. jak mam 3 opcje do wyboru to mogę je wybrać góra-dół, a nie celując gałką kursorem w odpowiednią opcję? Albo przesuwać menu po prostu ruszając gałką dół, a nie celując kursorem na pasek przesuwu na boku ramki i klikając jakbym emulował granie myszką? Nie mogę znaleźć jak ustawić ludzkie sterowanie.

No ja też, fajnie koledzy lewacy, ale jak już szukać związku, to tylko gorzej, bo w tej grze się też celuje prawą gałką przecie.

Gierka całkiem zabawna, co prawda w teorii kombinacja "gierka narracyjna + głupia" może brzmieć kiepsko (jedyne interaktywne przedmioty w tej grze to leżące wszędzie masowo plakaty wyborcze, którym można dopisać "sucks" i dorysować hitlerwąsa mdr), ale jakoś ta konstrukcja, liczba zdarzeń i ogólny filmowy klimat postrzeleńswa sprawiają, że ciekawie się to ogląda. Tak naprawdę bliżej temu do dobrego filmu niż grom Cage'a czy Telltale, bo jest jakiś własny charakter i jakieś tempo.

• Plusik 1

Też ja zacząłem i bardzo mi się podoba, w ruchu wygląda to lepiej niż na screenach. Fabularnie jest bardzo dobrze, jestem dopiero po "pierwszym odcinku". Gram na PC ale na padzie i też mi sterowanie nie przeszkadza.

Jeśli miałbym ją do czegoś porównać to na myśl przychodzi mi Firewatch.

Lada moment będę musiał przedłużyć game passa i zauważyłem ze myk z 36 miesiącami znacznie podrożał bo kosztował 200zł a teraz ponad 400zł. Rozumiem że powodem jest nasza śmieciowa waluta?

https://lowcygier.pl/subskrypcje/3-lata-xbox-game-pass-ultimate-za-jedyne-224-zl-dla-nowych-i-powracajacych-sub-poradnik-nie-wymaga-uzycia-vpn/

nom, Maz ma rację, sam ostatnio robiłem konwersję na prawie 30msc za 170zł. Trafiły się kody na golda 3msc po 23zł i przy wklepywaniu każdego wpadał miesiąc gratis przy włączeniu automatycznego odnawiania, jedynie przy konwersji na ultimate musiałem pełną cenę 55zł zapłacić, żałuję że nie dobiłem do tych 36msc wtedy.