Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Hubert249 napisał:

Zamaist kodu na polski rynek, wbijasz kod np z Turcji, który jest dużo tańszy od naszego. 

No czyli dla pewności, jak kupię powyżej zalinkowany produkt, to nie mając polskiego IP go nie wykorzystam i 400 zł na darmo?

Opublikowano
5 minut temu, ogqozo napisał:

No czyli dla pewności, jak kupię powyżej zalinkowany produkt, to nie mając polskiego IP go nie wykorzystam i 400 zł na darmo?

Musisz użyć programu do VPN, żeby uzyskać tureckie IP i wykorzystasz na polskim koncie wtedy. Stąd też i cena jest dużo niższa.

Opublikowano
11 minut temu, ogqozo napisał:

No właśnie po to jest VPN.  Wybierasz np Turcję, wpisujesz kod na turecki rynek na stronie microsoftu i to wszystko.  Gold to Gold, a Game Pass to Game Pass. Nie ma znaczenia gdzie aktualnie jesteś i w jakim miejscu na świecie chcesz przedłużyć swoją subskrypcję. 

Może akurat poleciałeś z konsolą na urlop do Antalyi albo Bodrum i chcesz sobie pograć w BFa. 

Kupujesz tani kod na przykład na eneba, odpalasz darmowy VPN wybierasz adekwatny region, w przeglądarce logujesz się na swoje konto Microsoft, wklejasz kod i tyle. Potem konwertujesz do Ultimate. To łatwiejsze niż się wydaje. Wszystko robisz na komputerze. 

Musisz ogarnąć jakiegoś VPNa, Golda np z Turcji i miesiąc Game Passa z tego samego regionu. 

Opublikowano (edytowane)

Skoro wpada 20-tego do PS Plus to znak że będzie 15-tego w XGP.

Chętnie zagram, bardzo lubię gierki od Arkane i czekałem aż pojawi się na konsole. Miałem dokończyć Mooncrash, dodatek do Prey, który rozgrzebałem w zeszłym roku jeszcze, ale po cichu liczyłem na premierę Deathloop.

Z tego co wyczytałem to rozwinięcie mechanik i pomysłu na rozgrywkę z DLC do Prey. 

Tylko kurna przechodzę teraz Wasteland 3 drugi raz, już z dodatkami, a chce to dokończyć bo znowu się wkręciłem. Zupełnie jak kiedyś się zagrywałem Fallout 2.

Deathloop wpisane na listę do ogrania i czekam na konkretną zapowiedź.

Edytowane przez Dalhi
Opublikowano
2 godziny temu, Dalhi napisał:

Z tego co wyczytałem to rozwinięcie mechanik i pomysłu na rozgrywkę z DLC do Prey. 

Dobry trop, ale sam Deathloop to krok wstecz i jest bardzo wtórny. Odrzucił mnie za pierwszym razem okropnie.

Opublikowano

spodziewałem się że konferencja Xboxa w Tokio, skupi się na recyklingu starych gier i pokazach gier które już wyszły, tak jak to było w poprzednich latach, ale jeśli faktycznie będą jakieś nowości to spoko

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

spodziewałem się że konferencja Xboxa w Tokio, skupi się na recyklingu starych gier i pokazach gier które już wyszły, tak jak to było w poprzednich latach, ale jeśli faktycznie będą jakieś nowości to jest to spoko

Przecież on słowem się nie zająknął, że pokażą coś nowego.

Będzie recykling tylko z głosami stękających lolitek i może jakiś większy rzut wcześniej wydanych gier z innych platform.

Opublikowano

No lepiej dla nich, bo gracze wyjdą na ulice tzn. będą narzekać na forum.

Kurde mogliby zafundować jakiegoś jrpg. Stracili finala to mogliby ożywić lost odyssey. Nie rozumiem tych dałnów z redmond. Zamiast dać rozwinąć się ip jak np. nintendo ze splatoon to usmiercaja po pierwszej czesci jak gra nie spełni oczekiwań.