Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
7 godzin temu, 20inchDT napisał:

88846_32_game-pass-made-2-9-billion-in-2

wyglada na to, ze rzeczywiscie nie wszyscy cebulą gamepassa za 4 ziko :pika:

No to teraz gdzieś ok. 5.5 mld bo subskrybentów jest prawie 2x więcej niż wtedy. Oczywiście to jest przychód, ale pokazuje, że ludzie korzystający z promocji i konwersji stanowią margines.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Scorn pobieram. Recznie musialem dodac bo preload sam sie nie wlaczyl. Niecale 19GB wiec mniej niz sie spodziewalem. 

Opublikowano

Ostatnio się zdenerwowałem, bo mi się nie ściągało Plague 2 po czym się okazało że już siedziało na dysku xd:asax:

Opublikowano
55 minut temu, pawelgr5 napisał:

Scorn pobieram. Recznie musialem dodac bo preload sam sie nie wlaczyl. Niecale 19GB wiec mniej niz sie spodziewalem. 

To w sumie dobra wiadomość, istnieje szansa że będę grał to dłużej niż pobierał na dysk :dafuq:

Opublikowano

Oby tylko gameplay nie ssał pały, bo wszystko inne wygląda bosko. 

Opublikowano
4 godziny temu, 20inchDT napisał:

Oby tylko gameplay nie ssał pały, bo wszystko inne wygląda bosko. 

Było demo na Steamie i zebrało świetne opinie, także o to bym się nie martwił. :lapka:

Opublikowano

Jak gra jest w GP do 15 danego miesiąca, to o której czasu polskiego wypada tego 15?

Opublikowano

Echo Generation, co to była za gra :) Udało się rzutem na taśmę wbić 100%.

Opublikowano

fajnie, ze ktos jeszcze docenił. Jak temat założyłem to prawie sam pisałem xd Czekam na ravenlok od nich

Opublikowano

Naprawdę duże pozytywne zaskoczenie. Gdybym miał czas to pewnie na jednym posiedzeniu bym wciągnął. 

Opublikowano

Ten Phantom Abyss wygląda zachęcająco, chętnie sobie obczaję.

Opublikowano

Fajna wrzutka na Halloween. Co prawda Amnesię (oryginał + machine for pigs) i Somę już skończyłem dawno temu, ale Amnesii Rebirth dam drugą szansę.

Opublikowano

Oprócz szczurów i persony cieszę się z Somy, słyszałem dużo dobrego o tym walking simie

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

Dla mnie słabo, bardzo słabo ze względu, że chyba wszystkie Amnesie i Somy już mam i nawet w to nie zagrałem. Rok temu rzucili zajebisty horror Visage, a teraz skromnie liczyłem że rzucą MadiSon ;) Te amnesie o somy to też w tych klimatach?

Opublikowano

Gra o żabce wygląda na kandydata do GOTY.

Opublikowano

Ta soma ma jakiegoś pacza next gen? Jest 4k 60fps? 

Edytowane przez REZOK

Opublikowano
1 hour ago, Elitesse said:

Dla mnie słabo, bardzo słabo ze względu, że chyba wszystkie Amnesie i Somy już mam i nawet w to nie zagrałem. Rok temu rzucili zajebisty horror Visage, a teraz skromnie liczyłem że rzucą MadiSon ;) Te amnesie o somy to też w tych klimatach?

Amnesia i Soma to tytuły o wiele lepsze niż Visage. Nie irytują, mają świetne atmosferę i nie bazują tylko na jump scarach. Naprawdę warto zagrać szczególnie w Soma bo fabuła jest bardzo mocna.

Opublikowano
1 godzinę temu, Elitesse napisał:

Amnesia to matka wszystkich tych horrorów. Tak na prawdę to dzięki tej grze zaczął się boom na produkcje i przede wszystkim streamowania  strasznych gierek jak Visage, Outlast czy tego nieszczęsnego P. T.  od kojimbo. Założę się, że MADiSON też wpadnie.