Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
3 godziny temu, wojtas011 napisał:

W stanach gamedev juz siedzi na przerwie świątecznej od zeszłego tygodnia

Co ma gamedev do gamepassa, knur w uja poleciał, przynajmniej póki co :xboss:

Opublikowano
Co ma gamedev do gamepassa, knur w uja poleciał, przynajmniej póki co :xboss:
No, że nikt nie siedzi w biurach, wiec jeśli nie zaplanowali postów to nic się nie pojawi
Opublikowano
3 hours ago, Elitesse said:

Może dadzą jakieś info o Ubi+ na ich platformie.

Ubisoft to jest gówno obesrane. Od lat ich hejtuje i zagrałem w tym roku w Assassin's Creed Origins - o dziwo mi się podobało. Później zacząłem Far Cry 5 i tak słabej, generycznej i bezpłciowej strzelanki dawno na oczy nie widziałem. Z tego całego Ubisoftu to jedynie South Park jest wart zagrania.

Opublikowano

Czasem trzeba przymykać oko na ich gry albo grać w co drugą albo co trzecią z serii. FC 5 mnie pozytywnie zaskoczył. Spodziewałem się, że będzie gorzej a jednak nie było tak źle. Taki odpowiednik filmu klasy B ale dobrze się bawiłem. Ja mimo wszystko czekam na wieści o ich platformie na Xboxie, bo nowe gry mają wychodzić w już nowym standardzie cenowym a nie wiem czy jestem w stanie za nie tyle zapłacić.

Opublikowano
3 minutes ago, Elitesse said:

Czasem trzeba przymykać oko na ich gry albo grać w co drugą albo co trzecią z serii. FC 5 mnie pozytywnie zaskoczył. Spodziewałem się, że będzie gorzej a jednak nie było tak źle. Taki odpowiednik filmu klasy B ale dobrze się bawiłem. Ja mimo wszystko czekam na wieści o ich platformie na Xboxie, bo nowe gry mają wychodzić w już nowym standardzie cenowym a nie wiem czy jestem w stanie za nie tyle zapłacić.

FC 3 i 4 były okej ale piątka to plaskacz w morde, dodatkowo z włączonym FPS Boost wygląda strasznie.

Opublikowano

Wpadnie post, że w świątecznym prezencie nic nie dają żeby spędzić czas z rodziną przy stole:)

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Z tego całego Ubisoftu to jedynie South Park jest wart zagrania.

No ale przecież Origins ci się podobał. 

Opublikowano

Wyobraźcie sobie sytuację gdy Sony rzucało by gry do swojego ps plusa na dwa rzuty, a drugi rzut by nie nastąpił ? :obama:

Opublikowano
5 godzin temu, Szermac napisał:

No, ale szkoda, że nie ma info i nie będzie xd

FkrEuepWIAAOOrO.png

Opublikowano

Cytując klasyka. Dobrze i tak tyle gier do ogrania. Spencer dziękujemy Tobie, że dbasz o nasz czas. 

Opublikowano

Może jednak szybka premiera Lies of P w styczniu, dlatego :cool:

Opublikowano

Bardziej szczypie niż boli. 

Opublikowano

Jeszcze 20 lat temu to o takich "darmowych" gierkach mogłeś pomarzyć, a teraz? Teraz to się marudzi, że nie ma rzutów. W sumie w dobie cyfryzacji, to tyle tych gier na promocjach lata, że może je przebierać i nawet nie wiesz w co pograć. 

Opublikowano

Tu chyba nie chodzi, o to co jest, a czego nie ma, czy jest w co grać (bo jest w huuu), czy nie ma oraz jakie mamy czasy, a jak to w ogóle było kiedyś.
Chodzi chyba o to, że od dłuższego czasu, co miesiąc były dwa rzuty gierek do passa,  a nagle bez żadnego info i to w miesiącu gdzie niektórzy  ludzie czekają na prezenty / bomby nie ma nic.

Tak całkiem serio to mnie wali, ale na bank dużo osób się zawiedzie. 

Opublikowano

Posiadacze GP czasem jak beneficjenci opieki społecznej :p

Edytowane przez SnoD