Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Trzeba Nobody Saves The World skończyć, bo wyrzucają.

Ktoś wie kiedy?

Jeśli dobrze kojarzę, to mi na PC pokazało dzisiaj, że 16 wypada.

Opublikowano

Mortel Shell po krótkiej niebecności wraca do usługi. Na znanym polskim portalu piszą, że tym razem jest to wersja XSX, a wcześniej była XO. Nieprawda, już wcześniej była wersja XSX, grałem i ukończyłem. Wersja z zeszłej generacji była w Plusie. 

Opublikowano

To jest chyba potwierdzone

Cytat

The full list of Xbox Game Pass January 2023 games is as follows:

• Stranded Deep – January 3 (Console, PC, Cloud)
  • Persona 3 Portable – January 19 (Console, PC, Cloud)
  • Persona 4 Golden – January 19 (Console, PC, Cloud)
  • Monster Hunter Rise – January 20 (Console, PC)
  • Age Of Empires 2: Definitive Edition – January 31 (Console, Cloud)
  • Inkulinati – January 31 (Console, PC)
  • Roboquest – January TBA (Console)

https://www.theloadout.com/xbox/game-pass-january-2023-games

Opublikowano
1 godzinę temu, Szermac napisał:

A na pierwszą połowę stycznia ? Czy to nie jest norma ? Nie wiem, nowy jestem w xboxy xd

W złym czasie wskoczyłeś do pociągu, koniec grudnia olany, początek stycznia olany :sadkek:

Opublikowano

Może to zmiana i zamiast 10 małych gier dostaniemy jedną dużą na premierę i kilka "zapełniaczy"? 

Może w ten sposób Microsoft, chce wymusić na ludziach zainstalowanie i sprawdzenie Stalkera, Atomic Heart, Woo Long itd 

Opublikowano

generalnie jedyne co olali to marketing, bo brakuje oficjalnego ogłoszenia w stylu tradycyjnej rozpiski, która była  publikowana co dwa tygodnie. Ale nowe gry cały czas wpadają do oferty, więc nic się nie zmieniło.

Opublikowano

No a może to jest specjalna strategia, aby na święta i początek roku więcej czasu poświęcać bliskim, a nie na gry?  No ale od razu lepiej ataki!? Ewentualnie backlogu się nie powiększy! 

• Lubię! 1
Opublikowano
10 minut temu, Bielik napisał:

Jak taki kolos może zapomnieć o marketingu i dobrym komunikowaniu nowości w internetowych i ogólnie pojętych social mediach xd 

Zdziwiilbys się jak niekompetentne od wewnątrz są niektóre duże korporacje :)

Opublikowano
Godzinę temu, Bielik napisał:

Jak taki kolos może zapomnieć o marketingu i dobrym komunikowaniu nowości w internetowych i ogólnie pojętych social mediach xd 

No Microsoft w zeszłym roku zbyt dobrego marketingu i komunikacji - nie licząc śmieszkowania na Twitterze - nie prowadził.

Opublikowano
3 godziny temu, Bielik napisał:

Tak to jest jak w korpo ważne stanowiska są obsadzone przez kumpli szefa z którymi pracuje 20 lat. Bonnie Ross odeszła dopiero jak zajechali swoje najpopularniejsze IP. Greenberg dostał w zeszłym roku awans, a marketing leży i kwiczy.