Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Z Judgmentami to może być problem z mordą głównego bohatera, bo moze kutasiarz sie nie zgodzil na wrzute. Ten aktor jest jakiś dziwny i bardzo dlugo blokowal premiere na steamie, bo tam sa jakies mega dziwaczne zapiski co do korzystania z jego wizerunku i tym samym dystrybucji gry.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Truberbrook jest spoko. Jak ktoś nie ograł, a lubi przygodówki pnc, to śmiało atakować.

Opublikowano

Pytanie brzmi czy jest ROLLBACK :gayos:

Opublikowano

Elegancko wygląda 

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

Elegancko wygląda 

Serio wygląda to bardzo dobrze, czyli kolejna gierka na którą czekam. Mam nadzieje że dotrzymają słowa iż w tym roku :) 

Opublikowano

Gears Tactics plus elementy karcianki? Legancko :xboss:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Zajanuszę ciutkę, ale kiedy w końcu 12 terafanków na Xboxie? :( 

To studio zawsze marzyło o wydaniu takiej gry.

Opublikowano

Nie otwiera mi się ten twitter a jestem zainteresowany przez turn-based tactical combat

wrzuć ktoś większe screeny please 

Opublikowano
23 minuty temu, messer88 napisał:

Nie otwiera mi się ten twitter a jestem zainteresowany przez turn-based tactical combat

wrzuć ktoś większe screeny please 

Opublikowano

No ja myślę że marzeniem absolutnie każdego developera jest wydanie wysokobudżetowego cinematic third person shootera, najlepiej pod sztandarem pewnej japońskiej firmy

Opublikowano

Cities: Skyliness II, premiera w tym roku w Game Passie 

Opublikowano
19 minut temu, drozdu7 napisał:

No ja myślę że marzeniem absolutnie każdego developera jest wydanie wysokobudżetowego cinematic third person shootera, najlepiej pod sztandarem pewnej japońskiej firmy

Moim marzeniem jest aby na Xboxa w końcu ukazało coś co spoci chociaż XSS, bo na razie to dostajemy głównie coś godnego konsol przenośnych. :reggie:

Opublikowano

Paradox zapowiada  Cities Skylines 2 i  Lamplighters League, a tu smuty Wezyra że grafiki nie ma :reggie:

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Zajanuszę ciutkę, ale kiedy w końcu 12 terafanków na Xboxie? :( 

Wtedy kiedy grę zrobią Ci sami którzy pocili XO. 

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Paradox zapowiada  Cities Skylines 2 i  Lamplighters League, a tu smuty Wezyra że grafiki nie ma :reggie:

wyjebane, kupiłem XSX a wszystko mogłem spokojnie ograć na i5-3470/1060

multiplatformy tez najczęściej najlepiej chodzą na PS5 + wsparcie 3D audio/haptyka

po chuj oni wydali tę 12 terafankową bestię skoro ewidentnie idą w gry stworzone pod XSS?