Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Niby tak, ale już podobne zapewnienia były przy Valhalli, a wyszło całkowicie w drugą stronę.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

no obiecują że będzie można go skończyć w 15-20h więc w miesiąc spokojnie da radę ograć 

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

Ale to jest abonament Ubisoftu dostępny z poziomu konsoli, nie ma potwierdzenia ze to jest w ramach game passa.

Faktycznie, nie wiem czemu, ale coś się zafiksowałem, może kiedyś były takie plotki, że ma być częścią GP i mi się tak skojarzyło.

Jak za 70 zł to nieźle kogoś poniosło.

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie rejestrować się na tym ubisubskrypcja nawet za darmo. Przecież jak ktoś się lubi czasami upodlić ich gierką to one bardzo szybko tanieją.

Opublikowano

Cena z dupy, już mogli się dogadać ms żeby to wrzucić do gp jak ea access. 

Opublikowano

A weź...jeszcze może wiązałoby się to z podniesieniem ceny za GPU ze względu na dodane te wszystkie sztosy

Opublikowano

Gry Ubi? Nie, dziękuję. Nawet za darmo. Przegladam tę listę i jedna jedyna gra, która ma w sobie wartość to Rayman Legends, którego już dawno kupiłem na WiiU, Switcha, PS4 i Xboxa. I moje hajsy za wspieranie tej fantastycznej marki zostały przeznaczone na Assassiny i Far Cry. Chuj ci w dupe Ubisofcie

Opublikowano

image.png.f68b45c63fd7e793fc0941a34f75bd97.png

Kolejne gierki wychodzą z Passa. No to czas na Bugsnax!

Opublikowano

Tetris Effect fantastyczna gra. Warto chociaż spróbować nim wyleci z GP, a było w ofercie lekko ponad 2 lata

Opublikowano
4 godziny temu, dee napisał:

Tetris Effect fantastyczna gra. Warto chociaż spróbować nim wyleci z GP, a było w ofercie lekko ponad 2 lata

Mam na płycie na PS4 i nawet działa na goglach, ale ochów i achów nad tą grą to nie rozumiem, a podobno zyskuje na PSVR jeszcze bardziej. 

Opublikowano

Jak wejdziesz w trans, to już po tobie. Taka to gra

Opublikowano

moja żona normalnie nie gra w gierki, ale w tego tetrisa wkręciła się mocno

Opublikowano

To źle, bo teraz zawładnie konsolą. A Ty praniem, prasowaniem i gotowaniem.

Opublikowano
14 minut temu, Crazy Horse napisał:

Jak wejdziesz w trans, to już po tobie.

Chyba Fabijański może coś na ten temat powiedzieć, ale nie wiem czy ma konto na forumku :nosacz3:

Opublikowano

No ale nie taki, wariacie. Głodnemu chleb...

Opublikowano

Oj natrzaskałem w tym Tetrisie 26h. Dla mnie świetna wariacja na temat tej prostej i klasycznej gry.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Chyba Fabijański może coś na ten temat powiedzieć, ale nie wiem czy ma konto na forumku :nosacz3:

Myślę, że to trans wszedł w Fabijańskiego.

Opublikowano
16 minut temu, PanKamil napisał:

Myślę

e02e5ffb5f980cd8262cf7f0ae00a4a9_press-x

Opublikowano

TW_ComingSoon_4.18.2023-ef35fa2018e636ab0da3.jpg

z xboxem jeszcze nigdy nie było tak źle 

Opublikowano

Jak widzę tego typu "twarze" na okładce/grafikach to już wiem, że to mocno nie mój target i nie ruszę, choćby mi Pawciozelda i Pawciokratos wspólnie i w porozumieniu chcieli zrobić dobrze.

SmartSelect_20230418-153128_Samsung Internet.jpg

Opublikowano

Redfall pewnie wciagne i tak. Moze Blaze Blue. Benedict fox musi poczekac bo nie wcisne i tak.

Edytowane przez pawelgr5