Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał:

Sa jakies daty kiedy DS wpadnie?

26 października 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

DS wspaniały rimejk, jeden z lepszych (nie licząc Capcomu ofkorz :D). Kto nie grał jeszcze to musi :cool:

Opublikowano

Dobra wrzuta. Starfield i Lies of P jeszcze nie skończone, a za tydzień kończy mi się GP i wpada Dead Space. Trzeba będzie przedłużyć. 

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał:

Spencer byku to teraz jeszcze Jedi 2 na następny miesiąc bo nie udało mi się tanio kupić w Argentynie. 

Właśnie, dokładnie to nie wiesz czy w tym roku jeszcze może wpaść ten SW? 

Opublikowano

A ktorakolwiek gra EA nie wpadla do ich abo po max 10-12 miesiacach od premiery?

Opublikowano

No do tej pory każda wpadała max. rok po premierze, często wcześniej 

Opublikowano

Na jedi 2 nie ma co liczyć IMO w tym roku i będzie pewnie na wiosne dopiero rok po premierze. Tu już zależne w 100% od EA bo to EA Play w ramach GP a nie GP stricte.

Opublikowano

Tu zapytam. Ten rimejk DS, to jest 1 do 1 orginał z lepszą oprawą? Bo nie wiem czy jest sens ogrywać pierwotną wersję. 

Opublikowano

1 do 1 z lepszą oprawą i dodatkowymi rzeczami/questami do zrobienia. Wygląda i brzmi zajebiście, radzę zagrać już w remake, a nie oryginał.

Opublikowano

No i oczywiście cała Ishimura do zwiedzania bez ekranów ładowania (czytaj: kolejki). 

Opublikowano
3 godziny temu, Soban napisał:

Na jedi 2 nie ma co liczyć IMO w tym roku i będzie pewnie na wiosne dopiero rok po premierze. Tu już zależne w 100% od EA bo to EA Play w ramach GP a nie GP stricte.

Na DS w tym roku też nie liczyłem, raczej dopiero w styczniu więc kto wie. W okresie świątecznym jak przyjdzie do kupowania prezentów możliwość ogrania SW w abonamencie na konsoli od M$ może być argumentem do wybrania ich platformy. Już widziałem news o zestawach xboxa z GPU na 3 miesiące w cenie konsoli. 

Opublikowano
3 godziny temu, Soban napisał:

DS tez nie jest stricte w gp tylko ea. Nadal jest na co liczyc jezeli premiera byla na początku roku.

Opublikowano

Jedi Survivor wyszedł pod koniec kwietnia także obstawiam że do GPU i EA Play trafi w lutym-marcu 2024 najwcześniej. 

Opublikowano

Opublikowano

W poniedziałek oglądałem recke remaku DS szukając jakiegoś horroru z okazji haloween, a wczoraj news, że wskakuje do game passa, pięknie <3 

Opublikowano

Trochę słabo, że gry na razie nie wchodzą, nie wiem na co czekać, zwłaszcza, jeśli chodzi o starsze pozycje. 

Opublikowano

Bardzo słabo. Co by im szkodziło jakby zaczęli wrzucać chociaż te pierwsze cody i inne starsze pozycje. No ale chodzi o kasę to będą tak cykać od następnego roku po tytule albo dwa co miesiąc aby gawiedź kupowała GP.

Opublikowano

dobra już nie srajcie, bo ostatnio to praktycznie co miesiąc wpadają 2-3 fajne gierki do gp, więc jest w co grać jak ktoś nie jest bezrobotnym pasożytem