Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo by mogli bo jak wiadomo sporo powstaje. Pytanie czy SoD3 jest na etapie na którym warto to pokazac. Jak już to wole zeby pokazali cokolwiek co moze wyjsc w 2024 (nawet jezeli to bedzie Q4) niż kolejne CGI, którymi dziś nikt się już nie jara. Gry widmo to ostatnie czego bym chciał.

• This 1
Opublikowano

Niestety spodziewam się że na TGA Xbox zapowie kolejną nową grę. A pokazywanie rozgrywki z już zapowiedzianych gier zostawi sobie na czerwcowe show lub swoje directy. 

Opublikowano

Ale bym takie nowe cgi z gry widmo, która wyjdzie(albo i nie) za 5 lat przyjął :banderas:
Moja ulubiona z listy cgi, sam nie wiem, Perfect Dark, State of Dacay 3, CONTRABAND czy Everwild? Podobało się też dla mnie South of Midnight. Dużo dobre. 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Niestety spodziewam się że na TGA Xbox zapowie kolejną nową grę. A pokazywanie rozgrywki z już zapowiedzianych gier zostawi sobie na czerwcowe show lub swoje directy. 

No ja mam nadzieję, że jednak do czerwca wyjdzie chociaż Hellblade2, a nie znowu pokaz tych samych gier.

Opublikowano
2 godziny temu, Elitesse napisał:

Trzeba znać pierwszą część aby podchodzić do drugiej czy to bez znaczenia?

Można grać spokojnie bez znajomości fabuły, bo to bardziej gra o odwiedzaniu różnych światów itd. Jednak lore czy tam historia jest całkiem ciekawa i ma sporo dobrego. Tylko do poznania wtedy trzeba jeszcze zagrać w Chronos: Before the Ashes,

Ogólnie spoko strzelanki zwłaszcza w ekipie.

• Plusik 1
Opublikowano
38 minut temu, Czoperrr napisał:

Mogliby już wrzucić część starszych gier z Activision bo bym sobie postrzelał i przeszedł kampanie starych Codów, ostatni w jaki grałem to Ghost a kupować tego nie będę. 

No mogliby. Myślę że na TGA jednym z "ogłoszeń" MS (które są potwierdzone raczej) może być oficjalka przejęcia ActiBlizz i np jakas data pierwszej wrzutki ich gier 

Opublikowano

Wyciekła lista nadchodzących gier do Game Passa

Cytat
  • Remnant II (Cloud, Console and PC): Already available
  • Remnant: From The Ashes (Cloud, Console and PC): Already available
  • SteamWorld Build (Cloud, Console and PC): Available Day One from December 1st
  • Far Cry 6 (Cloud, Console and PC)
  • World War Z: Aftermath (Cloud, Console and PC)
  • Goat Simulator 3 (Cloud, Console and PC)
  • Rise of the Tomb Raider (Cloud, Console and PC)
  • Against the Storm (PC)
  • Clone Drone in the Danger Zone (Cloud, Console and PC)
  • Tin Hearts (Cloud, Console and PC)
  • While the Iron's Hot (Cloud, Console and PC)
  • Spirit of the North: Enhanced Edition (Cloud, Console and PC)

Coming to Game Pass Core:

• Chivalry II
  • Totally Reliable Delivery Service

https://www.dealabs.com/magazine/game-pass-voici-les-12-jeux-qui-seront-disponibles-en-decembre-dont-quelques-gros-titres-avec-en-bonus-les-additions-du-game-pass-core-35751

Opublikowano (edytowane)

W grudniu wychodzi Far Cry Avatar, więc skorzystasz.

Sam może zagram w tego Far Cry'a kiedyś. Jak na razie na koncie mam jeden tytuł z serii i to pierwszą część a grałem w to dobre 15 lat temu. W gry Ubi jestem mocno wybiórczy.

Edytowane przez Dalhi