Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tych gierek co są teraz w abonamencie to ja mam grania na lata więc nowości to tylko taki dodatek, nawet lepiej jak nie ma nic ciekawego. Gorzej tylko, że ciągle jakieś gry wypadają.

• This 1
Opublikowano

Ci co są ślepo zapatrzeni w plejaka piszą że na xboxie nie ma w co grać a ja mając opłaconego gamę passa naprawdę nie wiem w co mam grać i celowo nie zaczynam czegoś bo tych gier jest po prostu za dużo . Po obejrzeniu serialu Fallout ściągnąłem WASTELAND 3 kurczę świetna gierka plus fps boost. Generalnie jedyne gry które kupuję to exy na PS5 i bardzo rzadko mesjasze które są must have ale to 1% gier. Game pass to złoto i nikt nie wmówi mi że nie ma w co grać

• Plusik 2
Opublikowano
  W dniu 17.04.2024 o 15:45, Banan91PL napisał(a):

Ci co są ślepo zapatrzeni w plejaka piszą że na xboxie nie ma w co grać a ja mając opłaconego gamę passa naprawdę nie wiem w co mam grać i celowo nie zaczynam czegoś bo tych gier jest po prostu za dużo . Po obejrzeniu serialu Fallout ściągnąłem WASTELAND 3 kurczę świetna gierka plus fps boost. Generalnie jedyne gry które kupuję to exy na PS5 i bardzo rzadko mesjasze które są must have ale to 1% gier. Game pass to złoto i nikt nie wmówi mi że nie ma w co grać

Rozwiń  

Są ludzie, których interesują tylko nowości bo mają wszystko ograne. Szczerze współczuję patrząc na to co się dzieje na rynku przez ostatnie lata.

Opublikowano
  W dniu 17.04.2024 o 21:39, Chewie napisał(a):
Są ludzie, których interesują tylko nowości bo mają wszystko ograne. Szczerze współczuję patrząc na to co się dzieje na rynku przez ostatnie lata.

Dla dorosłego człowieka mającego inne zainteresowania i obowiązki prócz grania niemożliwe ograć wszystko nie mówię o dzieciach z gimnazjum . GP to złoto i przyszłość
Opublikowano

Najciekawsza gra z zestawu to bez wątpienia Another Crab, z wyglądu te słynne "podwodne Soulsy" mi się nie podobają, ale pozytywnych relacji z gry od dawna było wiele, pora zobaczyć czy gra sprosta. 

No i Manor Lords, recenzje ma kapitalne, ale gra pecetowa, i pewnie ma wymagania.

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 17.04.2024 o 15:45, Banan91PL napisał(a):

Rozwiń  

Wasteland 3 to jest top turowy postapo wRPG ostatnich 25 lat, oczywiście sukcesu nie odniósł żadnego, nawet mimo bycia w gamepassie. Dwójka też zresztą była całkiem niezła. Fallout 1 i 2 to właściwie tylko duchowy spadkobiera Wastelanda 1 :D. 

• Plusik 1
Opublikowano

Dla mnie Wasteland 3 > 2 i to o wiele klas jakości, dwójka w momencie premiery była dla mnie zbyt archaiczna i nieintuicyjna. 

Dla porównania taki Fallout 2 jest nawet po tych wszystkich latach do rozkminienia w mig jeśli chodzi o interfejs i mechaniki. 

Szkoda, że trzecia część Wasteland dostała tak mało efektywną kampanię marketingową, bo gra zaiste jest świetna, aczkolwiek przechodziłem na PC i słyszałem, że na konsolach było na premierę ciężko.