Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Dwójka podobno dużo lepsza więc jak lubisz jRPG to ja bym jednak ściągał.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

I nie są powiązane fabularnie, stąd lepiej ograć od razu 2 według mnie. 

Opublikowano

Isonzo, Octopath Traveler, Octopath Traveler II, The Calisto Protocol, Still Wakes the Deep, and Depersonalization are coming soon to Xbox Game Pass.

Opublikowano

octopath fajnie, ale kupiłem na switcha w pudełeczku nówkę gdzies za 140. Wynajem takich długich gier jest zupełnie nieekonomiczny.

Opublikowano
17 minutes ago, MaZZeo said:

Kolejny raz zostałem wydymany przez Spencera, bo kupilem Calisto parę miesięcy temu. Z drugiej też strony sam się wydymalem bo kupiłem grę i nie miałem czasu na przejście.

Pewnie kupiłeś za parę groszy więc nie ma co żałować. Ja dałem 79zł w tamtym roku i nie żałuję za taką kasę. Grę skończyłem :)

Opublikowano

Callisto bym ograł ale nie odnowie gamepassa jak mogę mieć klucz z gamivo za 20zł

Opublikowano

Dobry miesiąc, Spencer nie bierze jeńców :xboss:

A tu jeszcze atomówki w niedziele.

Opublikowano
Godzinę temu, MaZZeo napisał(a):

Kolejny raz zostałem wydymany przez Spencera, bo kupilem Calisto parę miesięcy temu. Z drugiej też strony sam się wydymalem bo kupiłem grę i nie miałem czasu na przejście.

Dlatego praktycznie nie kupuję gier, bo zanim ogram, to już są w GP XD

Opublikowano

Ja tak kupiłem kilka miesięcy temu pudełko z Jedi Survivor, zanim nadeszła na niego pora, gra już była w GP

Opublikowano

Jesli chodzi o gry z GP, to najbardziej przykuwa moja uwage 33 Immortals, ktory ma wyjsc w tym roku. Gra jest przesliczna, innowacyjna i swietnie laczy gry co-op, zrecznosciowe oraz roguelike. 

Opublikowano

Nie grałeś to skąd wiesz, ze świetnie łączy. Starfield na trailerach był kandydatem na goty.

Opublikowano
Just now, Beelzeboss said:

Nie grałeś to skąd wiesz, ze świetnie łączy. Starfield na trailerach był kandydatem na goty.

Na Epic Games niedawno byla closed beta.

Opublikowano
9 minut temu, magpie napisał(a):

Jesli chodzi o gry z GP, to najbardziej przykuwa moja uwage 33 Immortals, ktory ma wyjsc w tym roku. Gra jest przesliczna, innowacyjna i swietnie laczy gry co-op, zrecznosciowe oraz roguelike. 

Tego trailera nie widziałem, super wygląda.

Opublikowano

Ile trwa dojście do pierwszego bossa? Musi byc dość szybko, bo z 33 randomami ciężko, żeby wysiedzieli pełny run.

Opublikowano
W dniu 3.06.2024 o 13:25, Czoperrr napisał(a):

Niedługo wypaść ma Bramble więc kto jeszcze nie grał ten faja i ma nadrobić.

Nie inaczej. 

Opublikowano

Fani Hellblade 2 mogą zobaczyć w Bramble, jak można zrobić porządnie grę tego typu hehe.

Still Wakes the Deep to ambitna filmowa produkcja horrorowa, czytałem sporo zapowiedzi, są bardzo pozytywne, ciekawe co z tego wyjdzie, patrząc na brak promocji można wątpić, ale fajnie że będzie do ogrania.

Callisto to już nie ma co mówić jaka to jest definicja średniaka którego ludzie ogrywają z rozpędu hehe.

Ogólnie nie wiem, jakieś Halloween? Depersonalization to dla mnie spore zaskoczenie, nie wiedziałem że ta gra ma wyjść w pełni po angielsku czy coś, kurde szkoda że nie zrobili jakiejś większej akcji żeby było na Xboxa, bardzo mnie pociąga co czytałem do tej pory o tej gierce.

Opublikowano

Bramble, to jaki czas na przejście?

Opublikowano
12 minut temu, SnoD napisał(a):

Bramble, to jaki czas na przejście?

Skończyłem  chyba w dwa dni. Ale robiłem achievementy, więc dołożyłem kilka godzin.  Plus często zostawiam gry na pauzie i idę po coś do kuchni, albo kibla. 

Wydaje mi się, że gierka na upartego do zaliczenia w jeden dzień. 

Screenshot_20240606-191331.png

Opublikowano

Jest trochę czasu 

Opublikowano

Recenzja "Still Wakes the Deep" w "Edge'u" bardzo pozytywna, mimo że to gra na kilka godzin to podobno mocne momenty są naprawdę mocne i naprawdę intensywnie wykonane, z dobrze budowanym uczuciem horroru w nietypowej scenerii, efektownie wykonane. Rozgrywki podobno niemal nie ma. Może jest w tym trochę brytyjskiego kumoterstwa, ale niejednej gry wcześniej to nie uratowało, więc może faktycznie pozycja okaże się większym wypałem, niż poprzednie filmówki na Game Passie.

Czytałem wcześniej dłuższy materiał i ta gra mocno opiera się na prawdziwym doświadczeniu z takiej platformy, bez którego nie dało by się tego aż tak odzworować. Niby nic, a tak naprawdę - jak często gry faktycznie nieźle, niepłytko, odwzorowują jakiekolwiek miejsce hehe.

Opublikowano

Gierki wypadają 16 czerwca tak?