Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

To samo pomyślałem. Jak ostatnio trochę grałem w nocy w Still Wakes the Deep, to momentami miałem ciary. Zupełnie inny odbiór takich gier w nocy.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
W dniu 18.07.2024 o 21:09, Pupcio napisał(a):

Świetna jest ta gra, połączenie personki z zeldą. Jeśli reszta gry będzie tak dobra jak pierwszy dungeon to się szykuje się świetny indor

No dosłownie Persona + patenty z BOTW. 

Każdy loch, w sumie odpowiednik shrine'ów z BOTW, kończy się chyba jakąś pomniejszą walką z bossem, a w każdym regionie używamy innych zdolności do rozwiązywania łamigłówek środowiskowych w tych właśnie lochach.

Bardzo dobre pierwsze wrażenie, natomiast stylistyka może być dla niektórych mniej zjadliwa.

Opublikowano

No mi się nawet podoba ale trochę męczy oczy, nie mogę w to za długo grać xD akurat ten motyw że każdy region ma swoje moce dość średnio mi się podoba bo mega to ogranicza trudność zagadek chociaż z drugiej strony każdy region jest idealnie skrojony i dopracowany pod daną umiejętność 

Opublikowano

Dla mnie ta gra może być cichym zaskoczeniem tego roku jak kiedyś Tinykin.

Od pierwszego lochu w zimowej lokacji automatycznie wskoczyła z pozycji bardzo dobrej na kapitalną.

Dużo inspiracji japońskimi grami: Persona, BOTW, Mario Galaxy czy nawet Donkey Kong.

Opublikowano

Rozumiem, że jest to powiązane fabularnie z poprzednimi? Drugie pytanie, to remake tych MWIII z PS3 czy jakieś inne? Gubię się w tych CODach, ostatni jaki grałem to chyba Ghost. 

Opublikowano

A to delikatna próbka będzie dla MS czy trochę ludzi wskoczy do GP w związku z CoDem.

Opublikowano
26 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Rozumiem, że jest to powiązane fabularnie z poprzednimi? Drugie pytanie, to remake tych MWIII z PS3 czy jakieś inne? Gubię się w tych CODach, ostatni jaki grałem to chyba Ghost. 

Bardziej reboot bo chyba oprócz imion bohaterów to te gry nie mają nic wspólnego ze starymi mw

Opublikowano

Po co wrzucasz to samo co jest dosłownie 4 posty wyżej.

Opublikowano
7 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

MW III nowy to nie remake starej gry i nawet się nie umywa. To dalszy fragment takie 2.1 historii z nowych odsłon Modern Warfare. Wypada znać poprzednie dwie części rebootu, ale to za mało bo połowa fabuły to były scenki w multiplayerze MWII i bez ich wiedzy postacie zabite w MWII są nagle żywe i tego typu kwiatki.  Do starej trylogii pod względem fabuły i misji to nawet nie ma startu. 

Opublikowano
7 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Jest powiązane fabularnie z MW od 2019. 

Opublikowano

Chyba po prostu żerują na sentymencie i dają taką samą nazwę. Zaraz będą 3 gry z taką samą nazwą, normalny człowiek się w tym nie połapie już

Opublikowano
36 minut temu, Chewie napisał(a):

Chyba po prostu żerują na sentymencie i dają taką samą nazwę. Zaraz będą 3 gry z taką samą nazwą, normalny człowiek się w tym nie połapie już

Call of Duty 4 : Modern Warfare (stare) 

Call of Duty Modern Warfare (nowe) 

Call of Duty Modern Warfare 3(stare) 

Call of Duty Modern Warfare III (nowe) 

Easy :kaz:

Opublikowano

Logiczne by było najpierw wrzucić Modern Warfare (2019) i potem kolejne. Ale no w MW3 ludzie grają jeszcze i pewnie wierchuszka MS jest ciekawa jak ta wrzutka wpłynie na abonament. 

Dla mnie Xbox (wyłączając Showcase) to w 2024 jest jeden wielki mętlik i chaos. Chociaż bywały fajne wrzutki do GP dużych gier jak Diablo 4 czy Jedi Ocalały, czy mniejsze jak w tym miesiącu Kumite i Dungeony Hinterzarten. A jeśli wrzucimy Hellblade2 do wora z mniejszymi grami, to mamy dziurę od Forzy aż do październikowego Awoved prawdopodobnie ;)

Opublikowano

To akurat logiczne że wrzucają najnowszą, najpopularniejsza w tym momencie odsłonę czyli MW3 bo większości osób grających w CoDa nie interesuje singiel i nawet go nie odpala, natomiast w multi MW3  będzie pełno reklam nadchodzącego w Game Passie w BO6.

Ja sam mam osobiście wyjebane, bo mało jest rzeczy które interesuje mnie mniej niż multi w CoDzie i chętniej już z dwojga złego odświeżył bym sobie jakieś starsze kampanie, ale ja jestem w mniejszości 

Opublikowano

Jedyny codzik z tych nowszych które chce ograć

Opublikowano

Jak tak będą cedzić to może za 2 lata :p

Opublikowano

Przecieki się potwierdziły, MW 3 od jutra w GP

Opublikowano

Ale generalnie Asx dobrze napisał, jest to najpopularniejsza odsłona na tą chwilę i ludzie napierdalaja w multi 

Ja też bym chciał np stare Cody i reebot z 2019 najpierw. Ale ogólnie to uzupełnianie katalogu o gierki Actiblizz nie wygląda tak jak każdy myślał.

Ale wiadomo, im lepiej co miesiąc np robić wrzutkę jak teraz CoD, potem Crash Trylogia i paliwko do GP jest dolewane 

Oni mają też teraz licencję na te Transformersy z X360? Ciekawe czy jest możliwe odkurzenie tego