Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 29.10.2024 o 19:04, Figaro napisał(a):

I to będzie powód do mojego powrotu do GP, a nie jakieś Call of Duty. 

BO6 jeśli chodzi o SP to najlepszy COD od wielu lat.

Opublikowano
8 godzin temu, Beelzeboss napisał(a):

XBOX_GamePass_Announcement_16x9_11.4.202

3 gry XD

indyk, remaster skakania kozłem i nowa grafa dla symulatora. Spencer daj odpocząć.

Harold już był w Game Passie. Albo nawet cały czas jest. Chodzi o ten dopisek Standard?

Opublikowano
1 minute ago, drozdu7 said:

Przecież to nigdy nie będzie tak że co miesiąc będą duże gry, duże premiery.

Ta końcówka roku i tak jest całkiem spoko. 

No ale mogliby się postarać o więcej starszych ale większych gier zamiast wrzucać gówno z komórek.

Opublikowano
18 minut temu, Pupcio napisał(a):

3 gry z czego jedna do czegoś się nadaje. Ehh byle do indiany

i Stalkera, potem byle do Indiany, a potem byle do Avowed itd. taki to żywot niestety gamepassowca, co chwila jakaś nowa gra na horyzoncie. 

btw. nawet jeśli do GP trafia jedna interesująca gra, dla kogoś może to być MFS2024 dla innego Metal Slug to dalej się opłaca, bo taki Metal Slug Tactis będzie kosztować 100 zł na premierę, a MFS 350 zł 

Opublikowano
7 hours ago, SnoD said:

Liczę, na to, że kiedyś MS zrezygnuje z GP i wtedy wszystkie męczy dupy wrócą do płacenia po kilkaset zł miesięcznie za jakiekolwiek gry :)

Jak masz kilkaset zł miesięcznie to raczej nie masz czasu na ich ogrywanie. A jak masz czas na miesięczne ogrywanie gier za setki złotych i nie masz na to pieniędzy to może warto do roboty iść?

• Minusik 1
Opublikowano
16 godzin temu, Daffy napisał(a):

I jak full metal slug tactics?

A jak ma być? Jak grałeś w demko to wiesz o co kaman, a jeśli nie grałeś to to jest takie połączenie rogalika z grą taktyczną. Gra taktyczna, bo masz arenę, turową walkę i sobie rozstawiasz ludków z Metal Sluga po planszy robiąc cele misji (zabij 4 konkretnych łebków, zabij wszystkich, przełącz konkretną wajchę na planszy itp.). Rogalika, bo poruszasz się po rejonach, w ramach których masz misje z nagrodami, zdobywasz exp dla postaci na ten konkretny run żeby ulepszyć ich brońki i umiejętności, zbierasz złotko na perma upgrejdy i tak to się kręci. Duch serii jest tu obecny, tego pixel artu nie da się pomylić z niczym innym, audio to typóweczka dla Metal Slug - bengery w różnych klimatach :) Chyba sobie kupię pełniaczka, bo siadło już przy demówce.

Opublikowano

Celem sprawdzenia odpaliłem Metal Slug Tactics, dosłownie na chwilę. Zrobiłem samouczek i chciałem na tym zapauzować grę, więc dałem "wyjdź". Gra nie zapisała mi przejścia samouczka i musiałem go przeklikać drugi raz :balon:

Klimat MS jest obecny, grafika wiadomo, muzyka i efekty dźwiękowe na miejscu - jest wspaniale dla starego dziada. Ale nawet w tym tutorialu gra jest, jak dla mnie, troszkę zbyt ślamazarna. Brandzlują się z animacjami, przyspieszenie tury obejmuje tylko jedną turę (WTF?! czy ja coś robię źle?). Jak będę miał więcej czasu to postaram się przysiąść i ocenić głębiej. Póki co jest to "gra do abo".