Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja sobie pykam powoli w coda i grounded. Gdybym płacił te 70 zł miesięcznie zamiast 250 zł na 2 lata to raczej bym zrezygnował bo nie lubię grać w 10 gier na raz. Ja nawet 1 gry nie mogę skończyć :frog:

Opublikowano

Ja cebulacko załadowalem miesiąc triala z USA na nowym koncie (grać będę na swoim, gram tylko singla) za 4.70 zł i ściągam nowego CoDa, Kona 2 (nawet nie wiedziałem, że wyszła, jedynka mi się podobała). Na Stalkera 2 raczej już nie starczy czasu, może jutro wpadnie PS5 na promce i załaduje tam plusa by obczaić exy.

Opublikowano

Spokojnie, zaraz wyjdzie Indiana to załadujesz sobie miesiąc, przez miesiąc będziesz pisał jak GRACZ kończąc kolejne gierki i potem już można wrócić do pisania, że nic nie ma. Na wszystko jest czas :nosacz3:

Opublikowano

No już to widzę jak obnizają cenę GP bo kilka starych gier znika z ofert, a w zamian lądują nowosci jak nowy Stalker, CoD, MFS2024 czy za kilka dni Indiana. 

Opublikowano
10 minut temu, Arek_ napisał(a):

Microsoft zaszalał (czas na obniżkę ceny GP): https://www.trueachievements.com/news/xbox-game-pass-leaving-soon-december-2024

Aż 8 gier, w tym dużo o wysokich ocenach: Rise otTR, Amesia, Quarry, FH4. Inne też wysoko na Opencritic / Metacitic, chyba tylko Hello nisko.

Ostatnio co miesiąc tyle wypada, aż musiałem kupić liska za 11 zł bo nie miałem siły, żeby dobić acziki

Opublikowano

Nie co miesiąc, to wyjątkowy wyjątek.

Zwykle wypadają śmieci (nawet gdy wypada 12 to od ogrania jest 5-6, z czego 3 z ocenami 7-7,5 czyli można zagrać, ale niekoniecznie). Jedynie raz zaszaleli gdy wypadły Yakuza 0,1,2. Zestaw tak mocnych tytułów jak teraz wypada rzadko. Gdybym nie ograł co chciał to bym się nie wyrobił i bym grał Amnesię (SotTR jest tanio).

W dodatku The Quarry nie wytrzyma nawet 9 miesięcy (typowe jest 12).

Opublikowano
1 hour ago, Bzduras said:

Spokojnie, zaraz wyjdzie Indiana to załadujesz sobie miesiąc, przez miesiąc będziesz pisał jak GRACZ kończąc kolejne gierki i potem już można wrócić do pisania, że nic nie ma. Na wszystko jest czas :nosacz3:

Ci powracajacy moga walic wieksza cebule na swoje sposoby niz wieczni turysci

Opublikowano

Wiem, ale na poe bana wyłapał za bycie irytującym xD Nigdy nie przestanie bawić - ban na ppe, przecież to nawet agenci Secret Service nie są w stanie tego osiągnąć.