Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Próbowałem jakiś czas temu Stalkera 2 to czuć sporego laga, że chyba już lepiej na padzie. Do czasu, aż to nie będzie miało chociaż z połowy jakości gfnow, to będę używał tylko na tel.

Ciekawe czemu to tak dziadowsko się prezentuje na tle konkurencji, aż tak oszczędzają na serwerach/łączach?

Edytowane przez Atherius
Opublikowano

Ja ogrywałem w ten sposób (w chmurze na PC) Gears of War 2 i działało bardzo dobrze, nie było żadnego laga. Nie wiem, może kwestia internetu, może kwestia gier, te nowsze po prostu są ładniejsze, więc tym samym mogą wymagać więcej wydajności i stąd te problemy. W każdym razie, na pewno trylogie Fable czy Gears of War spokojnie się ogra w chmurze i tragedii nie będzie :P 

Opublikowano

Gry w 30fps niezbyt dobrze działają w chmurze moim zdaniem, a Stalker właśnie tak działa. Niby chmura bazuje na Series X ale gry odpalane są w trybie Series S. Trochę nie rozumiem na co Microsoft czeka, już powinni dawno odblokować moc. 

Opublikowano
8 godzin temu, Sven Froost napisał(a):

Gral ktos oprocz mnie w Goat Simulator? Polecam, bomby beki

Trójka wymaksowana, fajne mechaniki, humor, gameplay, ogólnie > gta6.

• Haha 1
  • This 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czasem zdarzaja się "śmieciowe wrzuty" albo takie spokojniejsze miesiące.

Ale kurwa ten Gamepass wyrasta teraz na potężną platformę, już pomijam gry Xbox Studios. Mamy dodatkowo third party day one, duże gry po jakimś czasie i pierdyliard mniejszych gier.

W momencie gdy gry podrożeją, to nawet 100zl będzie wyglądało śmiesznie do zawartości 

• beka z typa 1