Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
On 3/4/2025 at 2:56 PM, Bzduras said:

Mullet MadJack w GP od 13.03

Wyjabana gra. Włączyłem na chwilę i cyk nie ma godziny. Ogólnie ledwo jestem w stanie celować, bo niestety w FPSy jestem słaby, ale jak ktoś lubi taki gatunek gier to będzie Wniebowzięty. Zdecydowanie gra dla ćpunów VS oraz Balatro

• Lubię! 2
Opublikowano
59 minut temu, Sedrak napisał(a):

Zdecydowanie gra dla ćpunów VS oraz Balatro

Po tym zdaniu włączyłem sobie sprawdzić i masz u mnie krechę za wbicie mnie w kolejny nałóg. Ale to zapieprza, ale ma stylówkę :banderas: A że jest w Play Anywhere to chyba trzeba dorzucić do biblioteki

• Plusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, Sedrak napisał(a):

Wyjabana gra. Włączyłem na chwilę i cyk nie ma godziny. Ogólnie ledwo jestem w stanie celować, bo niestety w FPSy jestem słaby, ale jak ktoś lubi taki gatunek gier to będzie Wniebowzięty. Zdecydowanie gra dla ćpunów VS oraz Balatro

Przeszedłem na dwa posiedzenia, wciągająca, ale też mechanicznie trochę zwalona, bo można przejść całość w zasadzie wciskając na przemian wślizg i strzał, nawet na wyższych poziomach. Grałem na pc, na padzie bym chyba nawet nie podchodził do tak dynamicznej gry.

Opublikowano

Dzisiaj przegięli pałę: https://www.trueachievements.com/news/xbox-game-pass-leaving-soon-march-2025-wave-2

"Games leaving Xbox Game Pass and PC Game Pass on March 31

Yakuza 0

Yakuza Kiwami

Yakuza Kiwami 2

Yakuza: Like a Dragon

Monster Hunter Rise

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged

MLB The Show 24

Lil Gator Game

Open Roads

The Lamplighters League"

Na szczęście większość ograłem, ale dać tyle mocnych i tak długich gier naraz to przegięcie. Mimo, że dużo gram to kiedyś gdy usuwali Yakuza 012 w 2 tygodnie ograłem dwie (mocno niepełne, ale ok. 800 GS, skończona historia). Teraz to już nikt nie da rady nawet grając 16 h na dobę, bo pierwsze 6 to przynajmniej 200 godzin na szybko.

• beka z typa 1
Opublikowano

Yakuza 0, Kiwami i Kiwami były w GP przez prawie 3 lata, a Like a Dragon przez prawie 4. Jak ktoś nie zdążył przez tyle lat przejść to zawsze można kupić tak jak na innych platformach 

Opublikowano
30 minut temu, bartiz napisał(a):

Na infinite wealth pewnie nie ma co liczyć, skoro wszystko zabierają.

Ziomki z RGG mówiły, że nie zamierzają nigdy tej gierki wrzucać do passa ze względu na to, ile contentu oferuje oraz to, że w passie było już tyle Yakuz, że ludzie mogli sobie wyrobić zdanie czy chcą w to grać za pełną cenę.

Opublikowano
33 minuty temu, Jukka Sarasti napisał(a):

Ziomki z RGG mówiły, że nie zamierzają nigdy tej gierki wrzucać do passa ze względu na to, ile contentu oferuje oraz to, że w passie było już tyle Yakuz, że ludzie mogli sobie wyrobić zdanie czy chcą w to grać za pełną cenę.

spoko, pewnie jak kupię to akurat zmienią zdanie i wrzuca do GP albo Plusa :dynia:

Opublikowano (edytowane)

Akurat yakuzy to gierki na długie godziny jak ktoś chce zrobić 100% więc można sobie kupić na jakiejś promce i cisnąć powoli. W game passie najlepiej sprawdzają się indyki i gierki day one, których normalnie bym nie kupił. 

Teraz na steam są na wyprzedaży, mogli trochę większy upust dać niż 45% ale nie ma tragedii. 

Edytowane przez Chewie