Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, creatinfreak napisał:

Nikt jeszcze nie pisał? Gamepass na 6miesiecy za 87 zł na stronie ms :)

Podlinkuj, bo nigdzie nie widzę tej opcji.

edit: dobra, opcja dla kont bez aktywnej subskrypcji :/

Edytowane przez Bzduras
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Dzięki, ale tak jak w edycie - chyba jest to promo tylko dla kont bez aktywnego GP, bo u mnie widnieje jedynie opcja jednomiesięczna.

Oferta jest dla osób z aktywnym GP.

Jednomiesięczna oferta jest za złotówkę, ale zaraz potem jak zakupisz, to wskakuje Ci opcja na 87 zł za 6 m-c. 
Podsumowując masz GP na 7 m-c za 88 ziko ;)

EDYTA: żeby było zrozumiałe (bo piszę dziś po chińsku) - sam mam aktywny GP na rok do przodu, a mam dostępną opcję za 87 zł. Może musisz się zalogować? :D 

Druta EDYTA: Widzę, że ludzie zgłaszają problem, o którym piszesz - realnie pomaga ponoć zainstalowanie apki Game Passa na telefonie i aktywacja z poziomu mobilnego, ew. to może być kwestia ciasteczek, potrzeby wyłączenia cyklicznego odnawiania lub po prostu musisz chwilę poczekać ;) 

Edytowane przez Matriks_1111
Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Oferta jest dla osób z aktywnym GP.

Jednomiesięczna oferta jest za złotówkę, ale zaraz potem jak zakupisz, to wskakuje Ci opcja na 87 zł za 6 m-c. 
Podsumowując masz GP na 7 m-c za 88 ziko ;)

EDYTA: żeby było zrozumiałe (bo piszę dziś po chińsku) - sam mam aktywny GP na rok do przodu, a mam dostępną opcję za 87 zł. Może musisz się zalogować? :D 

No to Spencer mnie nie szanuje chyba.

mApr3zc.jpg

Opublikowano
Teraz, creatinfreak napisał:

@Bzduras wejdź na ppe i z tamtego linku spróbuj. Mi zaskoczyło za drugim razem. 

Nic, kaplica, żaden link, sklep MS na W10, apka GP, telefon, konsola, włączanie i wyłączanie rozliczeń cyklicznych - dalej twardo 40zł poprosimy, kawalerze.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Nic, kaplica, żaden link, sklep MS na W10, apka GP, telefon, konsola, włączanie i wyłączanie rozliczeń cyklicznych - dalej twardo 40zł poprosimy, kawalerze.

Tia, w dupie z tym, a przetrzepał wszystkie możliwości jakie daje MS :D 

Przeglądarki zmieniałeś? Pamięć podręczną czyściłeś?

Opublikowano (edytowane)

Nie mam aktywnej subskrypcji teraz i mam możliwość zakupu za 87zł. Teraz dwa pytanka. Czy da się kupić w tej cenie 2 razy i mieć GP na rok ? Co trzeba zrobić by mieć dodatkowy miesiąc ? Coś kiedyś pisaliście o tym by nie anulować automatycznego przedłużania chyba.

Edytowane przez Ins
Opublikowano

lol, chcialem sobie sprawdzic co tam doszlo w GP, jest Sniper Elite 4 w ktorego bym pyknal, mysle sobie, a wezme tego GP, ciekawe ile, zlotowka xddddddddd

Co biore na miesiac to non stop zetka i czuje sie jak cebulak jakis smierdzacy, dzieki pan spencer.

Opublikowano

biorac miesiac czy zgadasz sie na subskrypcje nastepna oplata bedzie juz w normalnej cenie, chyba ze anulujesz i kupisz ponownie tak mi sie wydaje. Ja mialem nie przedluzac bo od momentu kiedy mam gamepass skonczylem z niego tylko 3 gry, no ale za taka cene szkoda nie brac, a widac ze MS bedzie mocno promowal te usluge, wiec kupilem na rok xD

Opublikowano

calkiem mozliwe ze to blad, juz kiedys tak bylo ze byla jakas promocja chyba na golda miala trwac miesiac czy dluzej, a raz dwa sie skonczyla