Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chyba tak, to normalna priomocja za pol roku. Znizki ogolnie sa tez w innych sklepach, ja wyrwalem rok za 50% off z Amazonu ;) 

Edytowane przez hav7n
  • Lubię! 1
Opublikowano

Niedawno zakupiłem konsolę Xbox S w zestawie z grami z serii Batlefield. Był tam też darmowy kod na GamePass i Xbox Live. Kupiłem jednak najpierw kody przez stronkę, a jak chciałem wklepać te z załączonego zestawu to konsola mi ich nie przyjęła. wtf? Przy xbox live pojawiła się informacja abym dał znajomemu ten kod, bo kody były tylko dla "nowych użytkowników". Podobnie z GamePassem na miesiąc z tym, że pojawiła się tylko informacja, że darmowy kod jest dla nowych użytkowników. Chciałem skumulować okresy a tu się okazuje, że już nie jestem "nowym użytkownikiem". Jak myślicie da się coś z tym zrobić? Np po okresie za 1 zł wpisać kody? Kupiłem jeszcze kody na 3 miesiące Live i rok GamePass.

Nigdzie nie widziałem informacji, że kody nie zadziałają. Nie jest to jakaś wielka strata ale czuję się wprowadzony w błąd.

Mam już komu odstąpić posiadane kody ;)

Opublikowano
33 minuty temu, Kolos28 napisał:

U mnie się pojawiła zniżka.
Podobno można mnożyć zakup. Jest szansa aby zdobyć rok za 174 zł?

Można, ja kupiłem 2x 6 miesięcy bez problemu :)

• Lubię! 1
Opublikowano

Dzisiaj premiera Mutanta 

póki co średnia 80 na meta, zapowiada się spoko gierka

Opublikowano

Pograłem godzinkę. Fajnie sie strzela kaczką, fajny motyw ze skradaniem. Do tego super klimat. Gra ma potencjał na wciągnięcie. Zobaczę jak będzie dalej. 

Normalnie w życiu bym na tę gierkę kasy nie wyłożył, a tak...

Dziękuję Pan Spencer. :xboss:

• Plusik 2
Opublikowano

Identycznie jak Hum odczucia, świat to taki Tlou meet xkom z kaczkami i dzikami xD gra się fajnie 

Opublikowano

Ten QUBE2 to chyba całkiem spoko gierka, co nie? Jestem w piątym rozdziale i bawię się elegancko, oby tylko twórcom starczyło pomysłów do końca