Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 8.12.2018 o 15:07, PlastikowySmalec napisał:

Panowie gdzie kupić roczny Game Pass? na stronie xboxa jest tylko miesiąc albo pół roku, na allegro i ceneo brak...

Tak lokalnie to w Euro RTV AGD w Arkadach dzisiaj widziałem roczne zdrapki

• Plusik 1
Opublikowano
9 godzin temu, maciucha napisał:

Microsoft jak ja cie szanuję.

Zapomniałem anulować odnawianie Game Passa i 2 dni temu zaje.bało mi 40zł z karty. Napisałem do supportu i odpisali, że dla tak oddanego klienta mogą zrobić wyjątek i po anulowaniu subskrypcji oddali hajsik :obama: 

Nie jesteś jedyny. Jakoś w październiku też mi automatycznie pobrało i oddali bez żadnego ale. Microsoft <3 

Opublikowano (edytowane)

Na przeglądarce w lapku mam cenę 1zł za miesiąc gamepassa, próbuję kupić i zmienia się w magiczne 40zł. W sklepie na konsoli mam kafelek "dołącz do gamepassa za 1zł", próbuję kupić i znowu chcą 40 razy więcej. Wtf?

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Był wymóg, że po którymś września nie mogłeś mieć passa, więc jeśli się tak złożyło, że skończył Ci się akurat w trakcie trwania tej promocji to niestety nie skorzystasz z oferty za zeta.

"Valid only for new subscribers or users who canceled their subscription before 9/30/2018. Limit: 1 offer per account; credit card required. Only valid through link in this offer, in all Xbox Game Pass markets excluding Quebec. After first month, subscription continues to be charged at the then-current regular monthly price (subject to change), unless cancelled. Plus applicable taxes. Game catalog varies over time."

Opublikowano (edytowane)

chyba nawet bardziej, mi GP skończył się znacznie wcześniej przed promocja i tez nie mogę skorzystać z tego za zl, 6m za połowę ceny już tak. Może blokują użytkowników, którzy kupowali GP od roku tylko po zlotowce. xD

Edytowane przez easye
Opublikowano

Jest gwiazdka przy promocyjnej cenie i drobnym drukiem wyjaśnienie co i jak, więc praktyka lepsza niż w przypadku wielu firm ukrywających wszystko gdzieś w regulaminach i innych pierdołach. Plus Game Pass chyba można dzielić na jednej konsoli, więc jak komuś bardzo zależy to chyba może stworzyć nowe konto i kupić ten miesiąc za zeta. 

Opublikowano

Albo kupić pół roku za 87zł co daje ile 15zł na miesiąc. Odpuścisz 4pak perły i masz grania na 6 miesięcy :lapka: 

Opublikowano
37 minut temu, Dante napisał:

Był wymóg, że po którymś września nie mogłeś mieć passa, więc jeśli się tak złożyło, że skończył Ci się akurat w trakcie trwania tej promocji to niestety nie skorzystasz z oferty za zeta.

"Valid only for new subscribers or users who canceled their subscription before 9/30/2018. Limit: 1 offer per account; credit card required. Only valid through link in this offer, in all Xbox Game Pass markets excluding Quebec. After first month, subscription continues to be charged at the then-current regular monthly price (subject to change), unless cancelled. Plus applicable taxes. Game catalog varies over time."

mi skończył się na początku listopada i się załapałem ale mam :xboss:w znajomych na XBL więc to też ma znaczenie.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, easye napisał:

Dante gdzie jest ta gwiazdka? Yakubu probuje to kupic na PC w sklepie MS, tam gwiazdek żadnych też nie widzę.

Ja kupowałem przez stronkę bo na konsoli za nic mi nie działało i tam mam gwizdkę przy info o promocji  https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass

game-pass.jpg

Edytowane przez Dante