Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, SpacierShark123 napisał:

Panowie gry w gamepass , które są obecnie to zostają na stałe i biorąc subskrypcje na rok czasu będę miał do nich przez rok dostęp czy rotują grami i niektóre usuwają?

Rotują i znikają. Niektóre (jak PES 2018) są w usłudze zaledwie kilka miesięcy. Pojawia się też informacja z wyprzedzeniem jakie gry znikną pod koniec danego miesiąca. 

Opublikowano

Panowie, po zakupie XGP nie wiem w co mam ręce włożyć tyle tego dobra jest. :obama:

Spencer jaki wariat.  

Opublikowano

Czy ktoś z Was ma jeszcze dostępną opcję Game Pass 6 miesięcy za 87zł?  U mnie zniknęła zanim zdążyłem kupić mimo, że miała być dostępna do 3 stycznia. Rozmawiałem z supportem MS to stwierdził konsultant, że mogą kończyć promocję wcześniej.

Opublikowano

U mnie jeszcze jest. Także promocja się nie zakończyła. Dodam, że skorzystałem raz z tej oferty. Później zniknęła opcja by znów się pojawić.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
5 minut temu, kristo napisał:

U mnie jeszcze jest. Także promocja się nie zakończyła

A gdzie masz dostępną tą opcję? W na stronie MS Store czy bezpośrednio z poziomu Xboxa?

Opublikowano

A gdzie masz dostępną tą opcję? W na stronie MS Store czy bezpośrednio z poziomu Xboxa?

We wszystkich kanałach mam ją widoczną. Swoją drogą bardzo dziwne jest te przyznawanie promocji. Np chciałem skorzystać z tej co był gold na rok za 150zl i nie miałem jej.

Opublikowano

To prawda. Ciężko dopatrzeć się tu jakiegoś schematu. Na moim koncie zniknęła 6m za 87zł jakoś jak wrzucili wyprzedaż świąteczną i mam tylko 1zł za miesiąc. Mi Game Pass wygasł jakoś w listopadzie. Na koncie żony też tylko opcja za 1zł. Jej wygasł z tydzień temu (a też miała wcześniej dostępną tą na 6 miesięcy). Wziąłem u niej ten 1 miesiąc to tylko można wydłużyć już za 40zł. Wdziałem w necie, że niektórzy  byli wstanie aktywować 1 miesiąc za 1zł i dodatkowo 6 miesięczną promocję.

Niezbadane są działania Microsoftu :D

Opublikowano

Dobra kupiłem na miesiąc a później zobaczę , podoba mi się sam fakt takiego netflixa dla gier i gdyby nie te rotacje albo byłaby pula gier które nigdy nie znikną z GP bym wiedział że mam je dopóki leci abonament to bym już brał go na stałe co by pozwoliło dużo oszczędzić na grach.