Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Lul, sprawdzilem ceny i Edith Finch jest za 35zl więc biorę z pocałowaniem ręki. :xboss:

No i cyk, kupione. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano
Teraz, maciucha napisał:

Edith Finch rzeczywiście zabawa tylko na 2h jak w necie piszą?

Tak jest. 

Opublikowano
25 minut temu, MaZZeo napisał:

Kiedy ostatnio Cuphead był na takiej promocji?

Dobra moze mi się poje,bało bo w sumie teraz jest za 70zl ale jak podzielisz na dwa to masz po 35zł :nosacz3:

Opublikowano
8 godzin temu, suteq napisał:

Lul, sprawdzilem ceny i Edith Finch jest za 35zl więc biorę z pocałowaniem ręki. :xboss:

No i cyk, kupione. 

Super zakup. Jedna z najlepszych growych historii jakie miałem przyjemność poznać w mijającym roku.

Opublikowano
3 godziny temu, marbel007 napisał:

Jutro styczeń i jeszcze nie wiadomo nic co w GP? Grudzień był za gruby.

Dziś mi się skończyła subskrypcja ale Król Spencer od razu obdarował mnie miesiącem za złotówkę :)

Spokojnie, daj im świetować nowy rok.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 28.12.2018 o 17:11, maciekww28 napisał:

Ms kiedyś to tłumaczył, nie daje dłuższych abonamentów z powodu rotacji gier

Tyle, że 1 miesiąc to przegięcie pały (innych opcji w grudniu nie było, tylko na prezent).

NO WRESZCIE JEST! Mam te 6 miesięcy za 87 zł i co? Gucio! Nie mogę kupić, bo "nie mam pieniędzy" - to kłamstwo! Mam znacznie więcej niż 87 zł (ale mniej niż 174). Jak to obejść? Bo z zapisu wynika, że to 87 za 6 miesięcy i 174 za kolejne 6 mies (niby rok, ale wszędzie zapisy co 6 mies).

Edytowane przez Arek_
Opublikowano
31 minut temu, kubson napisał:

Ale zdajesz sobie sprawę ze za game pasa trzeba zapalić karta, a nie pieniędzmi które masz na koncie xbl ze zdrapek

O dziwo wczoraj brałem za 1 zł i pytał czym chcę zapłacić i udało się zapłacić saldem konta na Xboxie. Jednak mam drugą opcję płatności kartę czy Paypal więc pewnie o to chodzi, że musi mieć opcję by subskrybcja mogla się opłacić.

Dodaj jakąś kartę czy jak a potem wyłącz autoodnawialność.

Opublikowano
4 godziny temu, kubson napisał:

Ale zdajesz sobie sprawę ze za game pasa trzeba zapalić karta, a nie pieniędzmi które masz na koncie xbl ze zdrapek

Nieprawda. Gdy brałem za 29 zł płaciłem zdrapką (i było podane, że za kolejne 3 miesiące pobierze 87 zł ze zdrapki - czyli konta Microsoft). Tu się pytają jak chcę zapłacić za "resztę" a nie jak chcę zapłacić.

Zapewne potrzebuję 87 + 174 na koncie, ale nie będę ryzykował testowania, niech się pałują, kupię sobie triala na miesiąc (nie ma problemu, mogę zakładać konta co miesiąc).

Opublikowano
55 minut temu, Dante napisał:

Pierwszy ep 2 sezonu Life is Strange i Ark w Game Pass

giphy.gif 

3 minuty temu, _Be_ napisał:

Oficjalne ogłoszenie jutro 

Hmmmmmm to teraz pytanie: czy ta promocja na 6 miesięcy kończy się dzisiaj czy dopiero jutro o północy?