Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dashu jest zakładka gry które wkrótce  opuszcza gamepass. Nie, nie wiadomo ktoś pisał że pół roku, ktoś że trzy miesiące, a mi się wydawało że gdzieś czytałem że jest miesiąc i przez to MS na początku nie oferował długoterminowych abonamentów 

• Plusik 1
Opublikowano
15 minut temu, kubson napisał:

W dashu jest zakładka gry które wkrótce  opuszcza gamepass. Nie, nie wiadomo ktoś pisał że pół roku, ktoś że trzy miesiące, a mi się wydawało że gdzieś czytałem że jest miesiąc i przez to MS na początku nie oferował długoterminowych abonamentów 

Ostatnie gierki wyleciały równo 31 stycznia, więc te pewnie polecą 28 lutego. Może zdążę z Final Station. 

Opublikowano

Na USA regionie jest info że 2 miechy za 2 dolary. Dla nowych. Ja obecnie mam na drugim koncie (żony) za 1 zł i zastanawiam się czy w ogóle brać bo już się chyba wypsztykałem z gierek z GP. Kilka gierek AAA i VR czeka, a grało się na siłę bo Abonament...

Opublikowano

XD

Poprawcie mnie jezeli sie myle ale chyba za golda/gamepassa czy EA Access nie da sie placic waluta z konta/zdrapka tylko z karty wiec i tak by nie zadzialalo.

Opublikowano
W dniu 10.02.2019 o 14:41, chris85 napisał:

Sto razy było pisane, że te promocje są dla nowych użytkowników. 

W dniu 9.02.2019 o 17:36, Elitesse napisał:

Chciałem skorzystać z GamePass za 4 zł. W styczniu opłaciłem subskrypcje za 1 zł, która skończyła się 1.02.2019 r. Teraz chciałem  skorzystać z oferty za 4 zł, ale nie mam takiej możliwości. Na stronie Game Pass pokazuje mi się oferta za 40 zł. A na stronie z kontem M$ znajduje się informacja abym opłacił subskrypcje za 40 zł, ponieważ wcześniejsza próba opłaty się nie powidła. Da się to jakoś naprawić? Wyłączyłem automatyczne przedłużenie subskrypcji. Będę wdzięczny za pomoc.

Nikt nie wie jak działa ten system, albo jak powinien działać xD ja GP brałem 2 razy łącznie, za każdym razem za zł, raz przy premierze SoT i SoD, teraz co jakiś czas widnieje cena 4 zł, raz 40 (przez większość czasu jednak ta droższa), zależy gdzie się zaloguje, odwiedzaj co jakiś czas sklep i może w końcu wskoczy ta niższa.

Opublikowano

Mają taki bałagan na backendzie, że sami nie wiedzą jak to działa. Trzeba próbować, ale oficjalnie promo jest dla użytkowników bez aktywnej subskrypcji, którzy wcześniej nie korzystali z podobnych promocji, więc nie ma co się polaczkować, że cebula nie działa.

Opublikowano

szczegóły:

Batman: Return to Arkham (gra dostępna od 21 lutego)
Epic Mickey 2: Siła dwóch (gra dostępna od 21 lutego)
Headlander (gra dostępna od 21 lutego)
Alien Isolation (gra dostępna od 28 lutego)
The Walking Dead: Season 2 (gra dostępna od 28 lutego)

@Sylvan Wielki byłeś szybszy ale mam lepszy opis :turned:

e2: deal :drinks:

• Dzięki 1
Opublikowano

tenor.gif?itemid=5446510

I jesteś administratorem :sweat:

Proponuję zostawić u mnie obrazek, a u ciebie opis. :sir:
Będzie sprawiedliwie. :touche:
No chyba, że ciemna strona mocy skusi i jeden z nas wyparuje magicznie z forum, zatem drugi zgarnie wszystko :starwars::diablo:

• Haha 1