Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezły random te ceny GP. Kilka dni temu  skończył mi się miesiąc subskrypcji, który wbiłem z kodu w pudle z konsolą. Cały czas cena kontynuacji subskrypcji wynosiła mnie 40 zeta. Odpalam dziś Xboksa i co widzę? 4 złote piękny panie. Nie żebym jakoś bardzo potrzebował, ale przynajmniej Crackdowna może skonczę :cebula:

Opublikowano

Przeciez ta gra to nieporozumienie. Trojke odpalilem jak dali w plusie i o jezus jak dawno nie widziałem tak brzydkiego i nachalnego ziarna którego nawet wyłączyć sie nie da. 

Czwórka to taki sam syf, zbugowany. Fabula? :reggie:

Jedna z najbardziej nijakich serii jakie grałem w swoim życiu. 

• Plusik 1
Opublikowano

just cause 2 było w pytke w just cause 3 nigdy nie grałem a 4 odpaliłem na 30 min i mi już starczyło xD Nie wiem mam wrażenie że twórcy po prostu nie rozwijają serii i robią cały czas to samo. Raz spoko 2 ok ale 3 czy 4 razy to samo?  

AC to jest seria od której powinni się uczyc jak twórczo ją rozwijać :ragus:

• Minusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Ja nie grałem i nie zamierzam tego zmieniać.

O-ok, bardzo przydatne info. 

Opublikowano
Teraz, SpacierShark123 napisał:

A skąd ten hejt? Przecież nie patrząc na community minecraft jest fajną , lekką giereczką. 

Nie zamierzam grać w Minecraft = hejt? Ani słowa o tej grze nie napisałem.

Gość suteq
Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

Jak już piszemy w co zagramy a w co nie to ja NIE zagram w minecraft, division 2 i dmc 5. 

tenor.gif?itemid=5785598

Opublikowano

Jak to jest z game passem i konsolą offline?  Gry które mam wygasna jak skończy się subskrypcja? Gdzieś to jest zapisane w konsoli a nie online? Oraz jak nie zdążę przedłużyc subskrypcji to bede musiał pobierać gry od nowa czy uaktywnia się po zakupie? Głównie chodzi o to, że chce pobrać 2-3 gry z GP i grać w nie offline.

Opublikowano

No jak wygaśnie subskrypcja to już nie pograsz, ale jak odnowisz to nie musisz pobierać znów. 

A zapisane jest w licencji gry, coś jak z grami z plusa ze do tego i tego dnia możesz grać 

Opublikowano

Game Pass w marcu :notbad:

Deus Ex: Mankind Divided - 21 marca

What Remains of Edith Finch - 21 marca

The Walking Dead: Michonne - 28 marca

Vampyr - 28 marca

Operencia: The Stolen Sun - 29 marca

Marvel vs. Capcom Infinite - 1 kwietnia

• Plusik 1