Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Deus juz wjeżdża na dysk. Dziękuję Spancer za gierki, których bym nie kupił, a sprawdzić chciałem.

Edytka Finch jedno z najlepszych opowiadań obecnej generacji. Pękło za 1 posiedzeniem u mnie, a następnego dnia u żony. Najlepszy z blantmanów, piękna muzyka. :fsg:

Opublikowano

Trochę :cebula: zawieje  - Game Pass na miesiąc (nie wiem dlaczego ale mi aktywowało na 2 miechy) za free - trzeba podać emaila (może być zmyślony) i wynik działania (+/-) i mamy kodzik. Działa bez problemu - SoT, Forza 4, SoD2 i Grirsy 4 już się ściągają.

Aha - niby dla nowych kont i kod ważny do 31 marca.

http://freekeys.opsgaming.fr/jv/gamepass

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał:

Może jestem głupi, ale za bardzo nie widzę możliwości żeby tam cokolwiek wpisać.

Mieli jakąś zadyszkę albo pauzę zrobili - z rana jak wygenerowałem swój było jeszcze ponad 15k kluczy - info z translatora:

Dystrybucja kluczy jeszcze się nie rozpoczęła, odbędzie się 22.03.2019 o 09:55

Opublikowano

Edit: @Bzduras już działa jak coś :lapka: prawie 14k kodów.

Aj nie to :/ Dubel - proszę o połączenie postów.

Opublikowano

Tak, z tym, że kody są

Cytat

Tylko dla nowych klientów

Bezpłatna wersja próbna jest przeznaczona tylko dla nowych klientów

DXWDQ-C67DP-7HMMW-V7KH3-RXXRZ jakby ktoś chciał.

Opublikowano

No tak, pisałem o tym w pierwszym poście. I czas do wklepania do 31 marca.

Gość suteq
Opublikowano

Ej, w sumie wklepałem kod Bzdurasa na swoje konto i zadziałało, a miałem wcześniej normalnie XGP na swoim koncie aktywowane. XD

Jakby co to oddam ci kodzik Bzduras jak dostanę swój. :lapka: 

Gość suteq
Opublikowano

To w takim razie ode mnie dwa kodziki:

DKD99-4FWWJ-C9VM9-P3G43-Q23GZ

TDKRH-3RRV9-DH4RM-VCYQR-FP7GZ

Kto nie ma XGP to powinno zadziałać. :lapka: 

Opublikowano

Outcast chętnie zobaczę i porównam z oryginałem, Technomancera nie miałem okazji ograć, a wygląda całkiem, całkiem, ghost recon nigdy nie był na mojej liście, ale pamiętam jak się śliniłem do grafiki jak jeszcze X360 nie miałem :)

Opublikowano

Outcast chętnie spróbuję bo grałem kiedyś daaawno temu w oryginał ale nie skończyłem bo mój ówczesny komp ledwo to dźwigał a tyle verbatimków miałem wtedy z grami że czasu mało na każdą:pawel: 

Technomancera kupiłem kiedyś na wyprzedaży mimo @kermit odradzającego gierkę. Co mogę powiedzieć kermit miał rację 40 zł zmarnowałem szukając przez 5 h funu aż się poddałem :)

Battlefront 2 nie wiem po co to chyba gra online? ghost recon mam od kilku lat cyfrowo i się zastanawiam kiedy odpale bo jakoś na wsteczną mało czasu :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W jaki sposób uzyskać zwrot za niesłusznie poniesionej opłaty za grę w Xbox Live? Mam opłaconą subskrypcję w związku z czym chciałem "kupić" gry miesiąca, w tym przypadku Plants vs Zombie 2. Przeklinałem wszystko, a z mojego konta została pobrana opłata 50 zł oraz 34 zł z paypala. Jak szukam pomocy to strona odsyła mnie tylko do for dyskusyjnych po angielsku albo proponuje rozmowę po angielsku. Chciałbym porozmawiać z kimś po polsku. 

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Bzduras napisał:

Jedyne co mi przychodzi do głowy to telefon do polskiego supportu MS: 800-331-14-12.

Wybrany numer jest niedostępny. Wygląda na to, że podałeś za dużo o jedną cyfrę.  Na stronie też nie ma żadnego numeru.

edit:

znalazlem coś takiego ogólnie do M$:

801 802 000
22 594 19 99

Edytowane przez Elitesse