Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ja sie jara time spinner mialem brac na switcha xd kurde chyba xbox bedzie moja ulubiona konsola do indykow xd szkoda jedynie ze nie wiadomo ktore beda na pc a ktore na xboxa xd

Edytowane przez kubson
Opublikowano
1 minutę temu, kubson napisał:

ja sie jara time spinner mialem brac na switcha xd kurde chyba xbox bedzie moja ulubiona konsola do indykow xd szkoda jedynie ze nie wiadomo ktore beda na pc a ktore na xboxa xd

Przecież w lewym dolnym rogu masz ikonki - coming to - i masz PC lub console.

Opublikowano

tak wiem, ale chodzi o to ze ogladajac ten filmik podniecilem sie na wiesc o Hotline Miami, a tu pc only i zauwazylem to dopiero po fakcie xd

Opublikowano

D-jYa9JU4AAqzaG?format=jpg&name=large

Middle-earth: Shadow of War – 7/4
My Time at Portia – 7/4
Undertale – 7/4
Blazing Chrome – 7/11
Dead Rising 4 – 7/11
LEGO City Undercover – 7/11
Timespinner – 7/11
Unavowed – 7/11

• Plusik 2
Opublikowano

Hmmmmm shadow od war mam goty wersję od dawna i jakoś nadal nie mogę do tego przysiąść. 

Unavowed bardzo chętnie i my time też sprawdzę. LEGO może też bo kiedyś na Wii u chciałem ale żal mi było kasy. 

Opublikowano

Lego akurat jakieś pół roku temu ograłem jak było na promocji. kurna teraz serio nie opyla się kupować używek ani większości gier na promo :yao: 

Opublikowano

na pewno inne. taki bardziej sandbox z kilkunastoma misjami głównymi gdzie bawisz się w policjanta i masz sporo do zrobienia. jak dla mnie jedna z ciekawszych odsłon, przyjemnie się grało. za darmo w GP to co ci szkodzi spróbować, może akurat podejdzie.

• Plusik 1