Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest kilka gier takich jak Dead Rising 3 czy Ryse, które korzystają z jakichś funkcji Kinect, ale jest to na przykład gadanie w sekwencjach gry, albo machanie łapą w jakimś fragmencie. 

Rush Disney Pixar Adventure na pewno wykorzystuje Kinect w pełni bo gra oryginalnie była pod to robiona i dodali zwykłe sterowanie. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Komuś indyczka?

0:12 - Genesis Noir

1:41 - Munchkin

1:59 - Yooka Laylee

2:24 - The Escapists 2

2:44 - Cities: Skyline (Windows 10 Edition)

3:14 - Lonely Mountains: Downhill Interview (w/ Anthony Stevens from Thunderful Games)

4:36 - Demon's Tilt Interview (w/ Ralph Barbagallo from FLARB)

6:05 - Genesis Noir Interview (w/ Ashley Nicollette from Fellow Traveler)

7:52 - Minit

8:09 - The Red Strings Club

8:32 - The Talos Prin(nene)le

8:52 - Vambrace: Cold Soul

9:22 - State of Mind

9:46 - Dead by Daylight

10:24 - While you wait, games to play today! (Descenders, Bad North, GoNNER, Steamworld Dig 2, Slay the Spire, Enter the Gungeon)

Edytowane przez chris85
Opublikowano

O, ja tam sobie chętnie pykne w tego drewnianego Piątka 13. Ciekawe czy zostały stare exploity. :)

Opublikowano (edytowane)

D2 super gierka, tylko zrobiłem błąd, wybierając kobietę a nie Corvo. Przez całą grę brakowało mi tego za(pipi)stego ataku szczurów xD 

W każdym razie polecam. 

Z okazji Halloween powinien dojść The Evil Within 2. Widać, że Bethesda bardzo chętnie dzieli się grami, które wydała. 

Edytowane przez chris85
  • Plusik 1
Opublikowano

D2 super przeszedłem z przyjemnością na premierę jak kiedyś dadzą dlc to chętnie wrócę :)   WWZ też mnie interesuje pod coopa. W weekend trzeba jakieś forumowe granie uskutecznić. 

Panzer Dragon orta mam już i ograne ale polecam każdemu sprawdzić bo takich gierek już teraz nie ma. A Yoka-Laylee chciałem kupić chyba 100 razy na wyprzedaży i nigdy jakoś się nie zabrałem za to. Idealnie wejdzie z game pass :) 

Opublikowano

ten felix za(pipi)isty opis ma na steam "Felix The Reaper is a romantic comedy about the life of Death. It's brought to you as a 3D shadow manipulation puzzle adventure game of dance, dying people and dangerous love."  Zainteresowali mnie nie powiem 

• Plusik 1