Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Figuś napisał:

@suteq WWZ dzisiaj?

W tygodniu to ja mogę grać najwcześniej o 23, ale w weekendzik to możemy pograć jakoś wieczorkiem. No chyba, że gra okaże się crapem to wiadomo. :usmiech: 

Opublikowano
14 minut temu, suteq napisał:

W tygodniu to ja mogę grać najwcześniej o 23, ale w weekendzik to możemy pograć jakoś wieczorkiem. No chyba, że gra okaże się crapem to wiadomo. :usmiech: 

Zostaw ją ;) ale jak co to na niedzielę można się ustawić, bo w sobotę nie dam rady :D

Opublikowano

A no spoko. Zagrałem teraz meczyk w multi no i takie ubogie TLOU z zombiakami. Podoba mi się nawet. :usmiech: 

Opublikowano

No beka że komuś podoba się jakaś gra, masz racje

Pograłem chwile wczoraj w WWZ z randomami i musze przyznać że przesiadka z mięsistego gunplayu gearsów do tego jest bardzo bolesna, do tego grafika przypomina produkcje z xboxa 360, no ale przynajmniej coop online działa spoko i nie ma problemu by znalezc ludzi do gry i to chyba tyle z plusow

Opublikowano
6 godzin temu, II KoBik II napisał:

Standardy forumka. Beczka z tego ze ktoś ma pojarke w GR BREAKPOINT ale ten crapik to już jest okejka :reggie:

Granie w crapy od Ubisoftu to zawsze dobry powód do beczki. :usmiech: 

Opublikowano

Gram sobie właśnie z Figusiem w WWZ i jak single to kupsztal niesamowity tak multi jest bardzo rajcowne, szczególnie z kimś więc jak ktoś ma ochotę coś pograć to zapraszamy. :cool: :lapka: 

Opublikowano

Ogrywania średniaków z Figusiem ciąg dalszy. Dzisiaj będzie to Friday the 13th, a potem niewykluczone że przerzucimy się na WWZ w multi. Jakby ktoś chciał się dołączyć to pewnie będziemy zaczynać tak między 17 a 18. :usmiech: :lapka:

Opublikowano

Wciąż nie mogę uwierzyć, że takie dobrocie jak The Outer Worlds ot, tak sobie wpadają do Game Passa. Usługa właściwie za nic na trzy lata wjechała i teraz raz po raz najzwyczajniej w świecie pobieram sobie czy to Gearsy 5, czy to TOW na premierę.

:xboss:

Opublikowano

Od siebie polecam Subnautica, świetny, klimatyczny tytuł. Co prawda wzięty praktycznie na premierę na XO, ale dopiero teraz na dobre się do niego dorwałem. 

Co do samego gamepassa - szanuję, pomijam fakt, że za 8 zł przeszedłem m.in. Metro Exodus, Gears, a i dzieciaki radochę miały z Lego Undercover :)

Opublikowano
W dniu 22.10.2019 o 21:03, Dante napisał:

Szkoda, że Panzer Dragoon Orta nie dla nas. Miałem ochotę popykać a tu się okazało, że Europa nie dostaje gierki. 

było o tym jakieś info gdzieś?  też czekałem bo chciałem sobie popykać a nie widać tego w gamepassie